2400 MHz CL14 RAM vs 3000 MHz CL16 RAM

1500X işlemciyle RX 570 ya da RX 580 için önerebileceğiniz Kasa ve PSU var mıdır?

Işık mışık falan gelip geçici bir heves. O seçtiğiniz PSU kronik sorunlu onu almayın.

Kesinlikle 3000mhz. Çok fazla FPS farkı yaratıyor, tahmin edilenden çok.

Kesinlikle 3000mhz. Çok fazla FPS farkı yaratıyor, tahmin edilenden çok.
Bende kesin karar kıldım 3000MHz'de hocam.
Işık mışık falan gelip geçici bir heves. O seçtiğiniz PSU kronik sorunlu onu almayın.

Hocam vaktiniz var ise bu sorumu da cevaplamınızı rica ediyorum. Şimdi Anakart BIOS güncellemesiyle 3000MHz bir Ram'i destekliyordu bunu söyledik. Peki bu güncellemeyi yaptıktan sonra Ram frekansını 3000MHz yapmak için nasıl işlemler gerçekleştirmek gerekiyor? Paylaşabileceğiniz güvenilir bir link var mıdır ya da bu konuda bilginiz varsa sizden dinlemek isterim.

Konu biraz eski ama acil yardim lazim corsair venange 3000mhz ram aldim galiba anakarta uymadi ekran acilmiyor. Asus z270p anakart kullaniyorum bios guncellemesi ile acilirmi
Acil yardim lazim beyler 2133 mhzlik ram kullaniyodum 3000 mhz ram aldim corsair vengeance pc acılmıyor. Anakart asus z270p bios guncellemesi mi lazim yoksa uyumsuzmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…