2400 MHz HyperX RAM'e O.C Yapma

berkayy1234

Hectopat
Selam dostlar, elimde Hyperx Fury Black 2400 MHz RAM var Ryzen sistemler duyduguma gore mimarisinden dolayi yuksek MHz RAM'lerde performans artiyormus. Ben bu RAM'i 2667 MHz cekebilir miyim? HX424C15FB2/8 RAM kodu.

@berkayy1234 , Ancak yapılabilirlik olasılığı var mı ,var. Ancak tavsiye etmem , zira zarar verirsiniz Ram' e .

kardeş çok hassas voltajlarla oynayacağın için sakın bu işe girişme ramlarda voltaj çok hassastır rami yakabilirsin ama evet mümkün doğru voltajı ve saat hızını ayarlayabilirsin beleş 3-4 fps

Arkadaşlar yanlış bilgi vermişler. Şu anda HyperX Fury 2400 MHz belleğimi 2800 MHz hızında kullanıyorum ve bu hız aşırtmayı tamamen voltaj vermeden yaptım. Intel için XMP olarak geçiyor bu teknolojinin adı. Sadece çıkmasını istediğim frekansı seçip uygula dedim. Zaten voltaj isteyecek olsa 2800 MHz hızında kararlı olarak çalışmaz ya mavi ekran verdirir ya da dondururdu sistemi.

Sistemin tamamını yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.

Msi b350m gaming pro am4 ryzen 3 1200 8 gb tek slot ddr4 hyperxfury black ek olarak ramlerde otomatik ayni voltajda 2667 mhz yaziyor voltaj vermeden cikabiliyormus

Memory try it diye bisi var biosta profiller saat hizlari ve voltajlari ayarlanmis sekilde 2667 secsem sorun olurmu ?

Tabi. Önce 2667 deneyin. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşmazsanız 2800 bile deneyebilirsiniz. Beni belleğim şu an 2800'de çalışıyor 2400 olmasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…