2400 TL Android telefon önerisi

Neden bu markalara karşı bu kadar tutumlusun ?
Markaya tutumlu değilim. Redmi alt firması ve MIUI'ı Xiaomi düzeltene kadar önermeyeceğim. Tianma panel sorunu bile almamak için bir sebep.

Samsung ise hala şaka gibi Exynos 9611 kullanıyor. Bu çipset Kirin 710 gibi oldu. Yakında Exynos 9611XFUK çıkar.
Hepsi çöp 720p ekranlı telefon daha iyi değil mi? Şaka gibi insanlar var forumda.
Evet. Şaka gibi insanım. Çünkü kaliteli ürünler öneriyorum Redmi çöpü yerine.

Markaya tutumlu değilim. Redmi alt firması ve MIUI'ı Xiaomi düzeltene kadar önermeyeceğim. Tianma panel sorunu bile almamak için bir sebep.

Samsung ise hala şaka gibi Exynos 9611 kullanıyor. Bu çipset Kirin 710 gibi oldu. Yakında Exynos 9611XFUK çıkar.

Evet. Şaka gibi insanım. Çünkü kaliteli ürünler öneriyorum Redmi çöpü yerine.
Realme 6i M21'den ne yönden üstün?

Çipset daha güçlü, ekran daha büyük, ters şarj ve hızlı şarj destekliyor, ekstra makro ve B/W lense sahip.

Ekran olarak üzüyor ancak çipset olarak daha güçlü olması bu açığı kapatıyor.
9611 ile G80 arasında aman aman bir performans farkı yok. Sırf azıcık daha iyi çipsetli telefon alacağım diye adam akıllı ekran, ne olduğu belli olan güncelleme takvimini kaybedecek. Ayrıca yine kullanıcıya kalmış bir şey fakat bu fiyat aralğında ters şarj bak benim telefonumda bu özellik var demekten öteye gidebilecek bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı