Hocam APU sistemde en önemli şey ramlerin çift kanal yani 2x4GB çalışmasıdır. Böyle olmazsa o videolardan gördüğün sonucun yarısını falan alırsın yani 60FPS alacağına 30FPS alırsın. Kesinlikle çift kanal yap onun dışında bir sorun göremiyorum.
Aynı fiyata ssd olmadan ekran kartı olan sistem toplarım +200tl sorun olmaz diyorsanız yazayım
Dipnot: Dün 2400e rx570 pentium g5600 8 ram h310m-pro vh sistem topladım şuan maalesef ekran kartına zam gelmiş yeniden
Hocam APU sistemde en önemli şey ramlerin çift kanal yani 2x4GB çalışmasıdır. Böyle olmazsa o videolardan gördüğün sonucun yarısını falan alırsın yani 60FPS alacağına 30FPS alırsın. Kesinlikle çift kanal yap onun dışında bir sorun göremiyorum.
Alakası yok. Evet daha fazla performans veriyor da 60 alacağın yere 30 falan almıyorsun sallama bu kadar da. Ayrıca 8X2 almış arkadaş, 16 GB 3200Mhz var.
Kingston 8GB (2X4) Fury Beast Siyah 2666mhz CL15 DDR4 Ram (HX426C15FBK2/8) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun