2400 TL Limitli Sistem

ghost5369

Hectopat
Evet arkadaşlar 2400 TL limitim var.Tam hatırlamıyorum geçen hafta olması lazım, MSI - MSI GE60 0ND-412TR Core i7-3630QM 8GB 750GB GTX660M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Hediyeli) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş bu notebook hakkında konu açmıştım.Ufak tefek sorunları olmasına rağmen güzel bir notebook fakat ben önümüzdeki 4 yıl yeni bir bilgisayar alamam.Oyuncu olduğum için 4 sene boyunca sorun çıkarmasını istemiyorum.Tahminimce 2 veya 3 yıl oyunlarda sıkıntı çıkarmaz ancak genel olarak notebooklardaki ısınma sorunu beni masaüstüne itti.İlk önce notebook düşünmemin nedeni ise masaüstündeki yer sıkıntısı ( kasa,monitör vs.) ama aynı fiyata beni daha uzun süre götürebilecek bir masaüstü pc yapabilirim.Bu yüzden masaüstüne kafam daha çok yattı.Sizin önerileriniz nelerdir ? Sanalmarketim.com'da toplamayı denedim ama beceremedim :) İşlemci,ekran kartı,ram vs. yapabiliyorum ama ses kartı,hdd,monitör,anakart,PSU bunlar hakkında pek bir bilgim yok yorumlarınızı bekliyorum.

Not:2400 TL'nin içine monitör,klavye/mouse,hoparlör dahildir.
2.Not:8 Haziran'a kadar sürem var.

Bu sistem bir harika bence. :D

ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
Toplam (KDV Dahil):​
3.117,61 TL
*2.338,21 TL

Bu sistem bir harika bence. :D

3.117,61 TL
*2.338,21 TL

Öncelikle cevap için teşekkürler.Monitör ve diğerleri dahil olmadığı halde fiyat biraz uçmuş sanki.Ben msi ge60 alsam herhalde en iyisi olur.

Monitör klavye-mouse hoparlör dahil olarak çok iyi bir sistem toplamak zor olacak, notebook almak daha mantıklı oluyor :)

Masaüstü alacak birisine Notebook önermek Technopat'a yakışmaz, senin yorumların hoşuma gidiyor güzel cevaplar yazıyorsun ancak bu olmadı. ;)

Monitör artı olarak öneri yaparsak bir adet Samsung 21 inç 2 MS monitör, FX 6300 işlemci ve GTX 660 Ti ekran kartı alabilirsin.

Monitör klavye-mouse hoparlör dahil olarak çok iyi bir sistem toplamak zor olacak, notebook almak daha mantıklı oluyor :)

Masaüstü alacak birisine Notebook önermek Technopat'a yakışmaz, senin yorumların hoşuma gidiyor güzel cevaplar yazıyorsun ancak bu olmadı. ;)

Monitör artı olarak öneri yaparsak bir adet Samsung 21 inç 2 MS monitör, FX 6300 işlemci ve GTX 660 Ti ekran kartı alabilirsin.

Cevap için teşekkürler.Fakat ben kararımı büyük ihtimalle Msi ge60 0nd-412TR'den yana kullanacağım çünkü bu iş çok zahmetli olacağa benziyor.Macera aramayıp msi ge60 alayım en iyisi :)

AOC
23" E2343fi MYSTAGE GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
229,00 USD513,42 TL*385,06 TL
3.134,32 TL
*2.350,74 TL

Geriye 50 lira kalıyor orasınıda kendine göre klavye-mouse ve hoparlör alırsın :)

- - - Güncellendi - - -

Yada kasa olarak http://www.vatanbilgisayar.com/cool...atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55446 bunu al geriye 83 TL kalıyor.
Ek olarak notebookları iyi soğutamadın mı çok iyi performans alamazsın, dolasıyla masaüstü bilgisayarlar tabii ki daha ideal.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı