ghost5369
Hectopat
Evet arkadaşlar 2400 TL limitim var.Tam hatırlamıyorum geçen hafta olması lazım, MSI - MSI GE60 0ND-412TR Core i7-3630QM 8GB 750GB GTX660M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Hediyeli) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş bu notebook hakkında konu açmıştım.Ufak tefek sorunları olmasına rağmen güzel bir notebook fakat ben önümüzdeki 4 yıl yeni bir bilgisayar alamam.Oyuncu olduğum için 4 sene boyunca sorun çıkarmasını istemiyorum.Tahminimce 2 veya 3 yıl oyunlarda sıkıntı çıkarmaz ancak genel olarak notebooklardaki ısınma sorunu beni masaüstüne itti.İlk önce notebook düşünmemin nedeni ise masaüstündeki yer sıkıntısı ( kasa,monitör vs.) ama aynı fiyata beni daha uzun süre götürebilecek bir masaüstü pc yapabilirim.Bu yüzden masaüstüne kafam daha çok yattı.Sizin önerileriniz nelerdir ? Sanalmarketim.com'da toplamayı denedim ama beceremedim
İşlemci,ekran kartı,ram vs. yapabiliyorum ama ses kartı,hdd,monitör,anakart,PSU bunlar hakkında pek bir bilgim yok yorumlarınızı bekliyorum.
Not:2400 TL'nin içine monitör,klavye/mouse,hoparlör dahildir.
2.Not:8 Haziran'a kadar sürem var.
Not:2400 TL'nin içine monitör,klavye/mouse,hoparlör dahildir.
2.Not:8 Haziran'a kadar sürem var.