K Kjbyz16 Hectopat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. 2-3 gün içerisinde bilgisayarımı toplayacağım. Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 2400TL. 1-2 arkadaşımdan da yardım alarak bu sistemi topladım. Sisteme yorumlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2016
Merhaba arkadaşlar. 2-3 gün içerisinde bilgisayarımı toplayacağım. Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 2400TL. 1-2 arkadaşımdan da yardım alarak bu sistemi topladım. Sisteme yorumlarınızı bekliyorum.
Lander Kilopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2016 #2 Rami gskill aegis 8gb Anakartı bir kademe yükseltip b150m bazooka almanızı öneririm. Ama bu anakart da olur.
Rami gskill aegis 8gb Anakartı bir kademe yükseltip b150m bazooka almanızı öneririm. Ama bu anakart da olur.
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2017 #3 Lander dedi: Rami gskill aegis 8gb Anakartı bir kademe yükseltip b150m bazooka almanızı öneririm. Ama bu anakart da olur. Genişletmek için tıkla... Sistem çok uzun ömürlü olmayacaksa anakart yükseltmeye gerek yok zaten performansa etkisi yok.
Lander dedi: Rami gskill aegis 8gb Anakartı bir kademe yükseltip b150m bazooka almanızı öneririm. Ama bu anakart da olur. Genişletmek için tıkla... Sistem çok uzun ömürlü olmayacaksa anakart yükseltmeye gerek yok zaten performansa etkisi yok.