2400 TL sistem toplama

smlyksel

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Elektronik / İT
Merhabalar,

Arkadaşlar amcam oğluna yani yiğenime PC almak istiyor. Durumları pek iyi değil. 1500-2000 liraya toplama bir ikinci el kasa alayım diyor sahibiinden de bu fiyatlara çok ama çok dandik kasalar satılıyor. Sadece görüntüsünü güzelleştiriyorlar. Ben uzun uğraşlar sonucu böyle bir kasa topladım. Sizce nasıl? İyisiyle kötüsüyle fikirlerinizi almak istedim.

En azından çocuk oyun oynayabilsin diye maximum bunu yapabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o işlemci ekran kartının ümüğünü sıkar darboğazdan oyun oynayamaz R3 2200G bile neredeyse tam yetiyor 570'e.
Ekran kartını düşürebilirim ama işlemciyi arttıramam tavsiyen nedir

Hocam kesinlikle James Donkey almayın. Samsung en iyisidir. Kingston HyperX Fury'de sizi üzmez. Anakartı B450 S2H alın. Fazla fiyat farkı yok.

RAM bunu önerebilirim. Az farkla 3000MHz bu sayede daha iyi olacaktır.

Bu arada imkan varsa işlemcinin sıfırı 399TL. Sıfır alınırsa 12nm gelme şansı var. 12nm gelirse eğer RX570 ile darboğaz yapmaz.

Anakart A320M-F M.2 slotu bile yok A320M-S2H ya da B450M S2H daha iyi olacaktır.

SSD için de söylemişler zaten. Başka marka bakabilirsiniz.

Ayrıca Pulse yerine başka model tercih etmenizi öneririm.
ikinci el olduğu için uygun bulabildiğimi seçtim çok fark yaratmayacak şeyleri problem etmeyerek yardımcı olursanız bir de bütçe şuanki fiyatı imkansız aşamaz 2300 tl bile çok
Gigabyte GA-A320M-S2H AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu nasıl ?

Hocam kesinlikle James Donkey almayın. Samsung en iyisidir. Kingston HyperX Fury'de sizi üzmez. Anakartı B450 S2H alın. Fazla fiyat farkı yok.
ilk başta 1 tb 7200 rpm bir hdd kullanacağım ssd sonrası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…