2400 TL sistem toplama

Madem bütçe kısıtlı o halde darboğaz yapmayacak ve daha ucuz parçaları tercih edelim.

Ryzen 3 2200G. APU yani içinde ekran kartı bulunuyor. RX 570 kadar olmasa da güzel bir tercih.
B450M-S2H anakart
RAM ise çift kanal olmak şartıyla 2666MHz DDR4.

r3 1200af al sıfırı 400den az o darboğaz yapmaz.
hocam link bulabilir misin ben en ucuz 484,56 'a buldum af olanını
Attığınız anakart diğerine çok yakın ancak M.2 slotu artısı var ve CPU güç girişi 8 pinli.

RAM olayını tutunuz galiba.

Çocuk tek oynayacak ise RX570 zorlamaya gerek var mı?
pubg falan oynamak istiyor sarmış o yüzden seçtim onu aslında low ayarlarda oynasa yeter. sizce ekran kartını düşürüp işlemci mi yükseltmeliyim anakart değiştirdim bu arada s2h olanını seçtim ram'i de 3000 mhz yaptım attığınızı

apu sistem istemiyorum ya nedense sevemedim ama dediğiniz mantıklı ekran kartını düşürebilirim
bir de çift kanaldan kastınızı bilmiyorum açıkcası 4+4 şeklinde mi satın almalıyım ben 8 olsun 8 daha ekler ilerde diye öyle seçtiim

Aradaki performans farkını bilmiyorum, sadece soruyorum,

Tek cekirdek performansi I5 3570K'nin mi daha yüksek R3'un mu?

RX560 ya da GTX1650 piyasasına da baktınız mı? Bazen çok indirimli olabiliyorlar.

RX570 bir tık daha ucuza bulunursa 1200 AF olur ve çok iyi olur.
peki 480 civarı af'nin fiiyatı onun yerine başka bir işlemci mi yoksa 1200 af en iyisi mi ?

gtx1650'ler çok pahalı ama rx560 750 tlye civarında 1 yıl garantili buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…