2400 TL'ye i3 4170 ve GTX750ti Tabanlı Sistem Toplama

icardiyolog1905

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben foruma yeniyim. Seçtiğim parçalar arasında uyumsuzluk olur mu? Seçtiğim parçalar yerine vereceğiniz tavsiyelere açığım. Sizlerden yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD sorunlu bir seri. Seçtiğiniz Anakart'ta ön USB 3.0 portu için giriş bulunmuyor. Sistem genel olarak dengesiz olmuş.

Monitör lazım değilse çıkartılıp, İşlemci i5 4460 ve Ekran Kartı GTX 960 yapılabilir.
Eksen Bilgisayardan:

Dosya Ekleri

• 2000 TL.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 258
Intel yerine AMD 8350 veya 8320 tercih edebilirsin çünkü daha güçlü. Ve ayrıca o işlemciler için 170 TL'lik soğutucu fazla, bütcen kısıtlı. Eğer 240 GB SSD mecburi değilse 120 tercih edebilirsin daha yüksek performans için. (Tabii ki kendi kararın sen bilirsin)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 74349
Verdiğiniz öneriler için teşekkür ederim. Asus H81M Plus ana kartında ön usb 3.0 çıkışı mevcut o yüzden sizlerden usb 3.0 uyumlu bir kasa tavsiyesi bekliyorum. Ekranım var bu yüzden önerdiğiniz i5 4460 ve Ekran Kartı GTX 960 seçmeye aklım yattı. SSD den vazgeçtim şimdilik 1TB Harddisk yeterli ancak Eksen Bilgisayar güvenli alışveriş yapabileceğim bir site mi bunu öğrenmek istiyorum. Son olarak seçtiğim sistem aşağıda. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…