kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.570 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #21 Ali imran00 dedi: Bende Rampage kullanıyorum gayet memnunum klavye konusunde fena değiller bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Yok reziller her konuda. Fenrir0 dedi: neden? senin önerin nedir? teşekkürler tek tek bakıp en uygun olanını alıcam peki sence M75 mi yoksa Ajazz AK680 max mı ben hem rekabetçi oynuyorum hem hikayeli oynuyorum hemde günlük ollarak kullanıyorum yani ortaya karışık Genişletmek için tıkla... M75 daha mantikli olur.
Ali imran00 dedi: Bende Rampage kullanıyorum gayet memnunum klavye konusunde fena değiller bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Yok reziller her konuda. Fenrir0 dedi: neden? senin önerin nedir? teşekkürler tek tek bakıp en uygun olanını alıcam peki sence M75 mi yoksa Ajazz AK680 max mı ben hem rekabetçi oynuyorum hem hikayeli oynuyorum hemde günlük ollarak kullanıyorum yani ortaya karışık Genişletmek için tıkla... M75 daha mantikli olur.
F Fenrir0 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #22 kxy dedi: Yok reziller her konuda. M75 daha mantikli olur. Genişletmek için tıkla... teşekkürler en yakın zamanda alıcam
kxy dedi: Yok reziller her konuda. M75 daha mantikli olur. Genişletmek için tıkla... teşekkürler en yakın zamanda alıcam