2400 TL'ye Monitör Önerisi

Bütçe
2400

kivircix1

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bu konu başlığıyla ilgili birçok konu var farkındayım fakat mevcut konular kafamdaki soruları tam olarak yanıtlayamadığı için açma gerekliliği duydum. Öncelikle bütçem 2400 TL. (Bütçenin üstüne çıkmam mümkün değil.) Sistemimde RTX 2070 mevcut. Hikaye tabanlı oyunlar oynamamaktayım, çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum ve dizi izliyorum. Oyun oynarken monitöre yaklaşık olarak 45-50 cm'lik mesafeden bakmaktayım. Dizi izlerken 1,8-2 metre mesafeden bakıyorum. Hikaye tabanlı oyunları oynamadığım için QHD monitör istemiyorum. Şu an kullandığım monitör TN panel ve renk kalitesinden memnun değilim, bundan dolayı TN panel istemiyorum.

Almak istediğim monitörde aradığım özellikler:
  • VA veya IPS panel.
  • Ghosting seviyesinin düşük olması. (Bundan dolayı yüksek Hz'li olması.)
  • Düşük tepkime süresi.
  • Standının yükseklik ayarının bulunması.
Aklımdaki monitörler:
  1. LG 24GN650-B.
  2. Monster Aryond A27.
  3. ASUS TUF VG259QR.

Bu 3 monitörden hangisini almalıyım? Özellikle kullanan arkadaşların yorumlarını çok merak ediyorum. Bu monitörlerin haricindeki önerilerinizi de bekliyorum. (Önereceğiniz monitörler kullandığınız modeller olursa sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçeni çok harcamak istemiyorsan LG veya şunu alabilirsin;

Merhabalar, bu konu başlığıyla ilgili birçok konu var farkındayım fakat mevcut konular kafamdaki soruları tam olarak yanıtlayamadığı için açma gerekliliği duydum. Öncelikle bütçem 2400 TL. (bütçenin üstüne çıkmam mümkün değil.) Sistemimde RTX 2070 mevcut. Hikaye tabanlı oyunlar oynamamaktayım, çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum ve dizi izliyorum. Oyun oynarken monitöre yaklaşık olarak 45-50 Cm'lik mesafeden bakmaktayım. Dizi izlerken 1, 8-2 metre mesafeden bakıyorum. Hikaye tabanlı oyunları oynamadığım için QHD monitör istemiyorum. Şu an kullandığım monitör TN panel ve renk kalitesinden memnun değilim, bundan dolayı TN panel istemiyorum.

Almak istediğim monitörde aradığım özellikler:
  • VA veya IPS panel.
  • Ghosting seviyesinin düşük olması. (bundan dolayı yüksek Hz'li olması.)
  • Düşük tepkime süresi.
  • Standının yükseklik ayarının bulunması.
Aklımdaki monitörler:
  1. LG 24GN650-B.
  2. Monster Aryond A27.
  3. ASUS TUF VG259QR.

Bu 3 monitörden hangisini almalıyım? Özellikle kullanan arkadaşların yorumlarını çok merak ediyorum. Bu monitörlerin haricindeki önerilerinizi de bekliyorum. (önereceğiniz monitörler kullandığınız modeller olursa sevinirim.)

Bence bu kadar bütçeniz varsa 240 Hz almalısınız.

Attıklarınız arasından bu en iyisi:
benimde gönlüm en çok onu istiyor fakat 240hz almazsam onun pişmanlığı yaşar mıyım bilmiyorum.
FPS oyuncusu iseniz 24” öneririm.
bu monitör güzelmiş fakat benim masam biraz kısa olduğu için omurga sağlığım açısından yükseklik ayarı bulunan bir monitör istiyorum.

Bütçeni çok harcamak istemiyorsan LG veya şunu alabilirsin;
TN panel bir monitör istemiyorum fakat AOC'yide ekliyorum listeye. AOC monitör kullananla çoğu forumda ve facebookta karşılaşıyorum bazısı memnun bazısı memnun değil ama onada bakacağım.

Son düzenleme:
benimde gönlüm en çok onu istiyor fakat 240hz almazsam onun pişmanlığı yaşar mıyım bilmiyorum.

TN panel bir monitör istemiyorum fakat AOC'yide ekliyorum listeye. AOC monitör kullananla çoğu forumda ve facebookta karşılaşıyorum bazısı memnun bazısı memnun değil ama onada bakacağım.
AOC güzeldir alabilirsiniz, 240Hz rekabetçiyi çok seviyorsanız ve geleceği düşünüyorsanız olun yoksa fazla bir işe yaramaz.
AOC güzeldir alabilirsiniz, 240Hz rekabetçiyi çok seviyorsanız ve geleceği düşünüyorsanız alın yoksa fazla bir işe yaramaz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı