kivircix1
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, bu konu başlığıyla ilgili birçok konu var farkındayım fakat mevcut konular kafamdaki soruları tam olarak yanıtlayamadığı için açma gerekliliği duydum. Öncelikle bütçem 2400 TL. (Bütçenin üstüne çıkmam mümkün değil.) Sistemimde RTX 2070 mevcut. Hikaye tabanlı oyunlar oynamamaktayım, çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum ve dizi izliyorum. Oyun oynarken monitöre yaklaşık olarak 45-50 cm'lik mesafeden bakmaktayım. Dizi izlerken 1,8-2 metre mesafeden bakıyorum. Hikaye tabanlı oyunları oynamadığım için QHD monitör istemiyorum. Şu an kullandığım monitör TN panel ve renk kalitesinden memnun değilim, bundan dolayı TN panel istemiyorum.
Almak istediğim monitörde aradığım özellikler:
Bu 3 monitörden hangisini almalıyım? Özellikle kullanan arkadaşların yorumlarını çok merak ediyorum. Bu monitörlerin haricindeki önerilerinizi de bekliyorum. (Önereceğiniz monitörler kullandığınız modeller olursa sevinirim.)
Almak istediğim monitörde aradığım özellikler:
- VA veya IPS panel.
- Ghosting seviyesinin düşük olması. (Bundan dolayı yüksek Hz'li olması.)
- Düşük tepkime süresi.
- Standının yükseklik ayarının bulunması.
Bu 3 monitörden hangisini almalıyım? Özellikle kullanan arkadaşların yorumlarını çok merak ediyorum. Bu monitörlerin haricindeki önerilerinizi de bekliyorum. (Önereceğiniz monitörler kullandığınız modeller olursa sevinirim.)
Son düzenleyen: Moderatör: