efedemir133 Yoctopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #1 Bu dönemde 2.el olarak sahibinden üzerinden hangi tablet alınır? Bütçe 2400. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu dönemde 2.el olarak sahibinden üzerinden hangi tablet alınır? Bütçe 2400. Yardımcı olursanız sevinirim.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 26 Şubat 2024 #2 Bütçe artırabilirseniz A7 Lite alınabilir 2700 civarında sarı sitede var.
efedemir133 Yoctopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #3 Paul Walkers dedi: Bütçe artırabilirseniz A7 Lite alınabilir 2700 civarında sarı sitede var. Genişletmek için tıkla... Hocam önerin için teşekkür ediyorum ama çoğu forumcular Samsung önermiyor, 60 FPS veren bir iPad modeli söyler misiniz biliyorsanız.
Paul Walkers dedi: Bütçe artırabilirseniz A7 Lite alınabilir 2700 civarında sarı sitede var. Genişletmek için tıkla... Hocam önerin için teşekkür ediyorum ama çoğu forumcular Samsung önermiyor, 60 FPS veren bir iPad modeli söyler misiniz biliyorsanız.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 26 Şubat 2024 #4 efedemir133 dedi: Hocam önerin için teşekkür ediyorum ama çoğu forumcular Samsung önermiyor, 60 FPS veren bir iPad modeli söyler misiniz biliyorsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam maksimum iPad mini 3 var bu fiyata. Şahsen önermem YouTube bile yüklenmiyor artık.
efedemir133 dedi: Hocam önerin için teşekkür ediyorum ama çoğu forumcular Samsung önermiyor, 60 FPS veren bir iPad modeli söyler misiniz biliyorsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam maksimum iPad mini 3 var bu fiyata. Şahsen önermem YouTube bile yüklenmiyor artık.
efedemir133 Yoctopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #5 Paul Walkers dedi: Hocam maksimum iPad mini 3 var bu fiyata. Şahsen önermem YouTube bile yüklenmiyor artık. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısın iPad Air 2 almayı düşünüyorum, gayet iyi ve M1 işlemci var sizce alınır mı?
Paul Walkers dedi: Hocam maksimum iPad mini 3 var bu fiyata. Şahsen önermem YouTube bile yüklenmiyor artık. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısın iPad Air 2 almayı düşünüyorum, gayet iyi ve M1 işlemci var sizce alınır mı?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 26 Şubat 2024 #6 efedemir133 dedi: Hocam haklısın iPad Air 2 almayı düşünüyorum, gayet iyi ve M1 işlemci var sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube bile inmiyor bu sürümlü tabletlerde. Android şart bu fiyatlı tablette. Alınmaz derim ama Safari'de dolaşacaksanız alınabilir.
efedemir133 dedi: Hocam haklısın iPad Air 2 almayı düşünüyorum, gayet iyi ve M1 işlemci var sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube bile inmiyor bu sürümlü tabletlerde. Android şart bu fiyatlı tablette. Alınmaz derim ama Safari'de dolaşacaksanız alınabilir.
efedemir133 Yoctopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #7 Paul Walkers dedi: Hocam YouTube bile inmiyor bu sürümlü tabletlerde. Android şart bu fiyatlı tablette. Alınmaz derim ama Safari'de dolaşacaksanız alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam iOS 15.8.1 güncel değil mi?
Paul Walkers dedi: Hocam YouTube bile inmiyor bu sürümlü tabletlerde. Android şart bu fiyatlı tablette. Alınmaz derim ama Safari'de dolaşacaksanız alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam iOS 15.8.1 güncel değil mi?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 26 Şubat 2024 #8 efedemir133 dedi: Hocam iOS 15.8.1 güncel değil mi? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam. iPad Air 2 - Teknik Özellikler - Apple Destek (TR) support.apple.com Bu siteden bakınca iOS 10 gözüküyor fakat iOS 15 sürümünü destekliyor. Fakat 2. ele baktığımda bütçenizi biraz aşıyor.
efedemir133 dedi: Hocam iOS 15.8.1 güncel değil mi? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam. iPad Air 2 - Teknik Özellikler - Apple Destek (TR) support.apple.com Bu siteden bakınca iOS 10 gözüküyor fakat iOS 15 sürümünü destekliyor. Fakat 2. ele baktığımda bütçenizi biraz aşıyor.
efedemir133 Yoctopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #9 Paul Walkers dedi: Pardon hocam. iPad Air 2 - Teknik Özellikler - Apple Destek (TR) support.apple.com Bu siteden bakınca iOS 10 gözüküyor fakat iOS 15 sürümünü destekliyor. Fakat 2. ele baktığımda bütçenizi biraz aşıyor. Genişletmek için tıkla... hocam ben pazarlık vs yapar indiririm alınır mı sizce
Paul Walkers dedi: Pardon hocam. iPad Air 2 - Teknik Özellikler - Apple Destek (TR) support.apple.com Bu siteden bakınca iOS 10 gözüküyor fakat iOS 15 sürümünü destekliyor. Fakat 2. ele baktığımda bütçenizi biraz aşıyor. Genişletmek için tıkla... hocam ben pazarlık vs yapar indiririm alınır mı sizce
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 26 Şubat 2024 #10 efedemir133 dedi: Hocam ben pazarlık vs yapar indiririm alınır mı sizce? Eki Görüntüle 2126709 Genişletmek için tıkla... Kaç TL? Alınabilir ama fiyatı söylemeden bilemem .
efedemir133 dedi: Hocam ben pazarlık vs yapar indiririm alınır mı sizce? Eki Görüntüle 2126709 Genişletmek için tıkla... Kaç TL? Alınabilir ama fiyatı söylemeden bilemem .