Enogerof Megapat Katılım 20 Ağustos 2015 Mesajlar 224 Makaleler 1 6 Aralık 2022 #1 Piyasaya bayağıdır uzağım. Aklımda aşağıya linkini bıraktığım laptop var şu an için. Yine de danışmak istedim, bu fiyat bandında önerilerinizi bekliyorum. (24000₺ çok değmiyorsa aşmamasını tercih ediyorum.) Link: https://www.hepsiburada.com/hp-vict...0d9ea-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002IK8NJ Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2022
Piyasaya bayağıdır uzağım. Aklımda aşağıya linkini bıraktığım laptop var şu an için. Yine de danışmak istedim, bu fiyat bandında önerilerinizi bekliyorum. (24000₺ çok değmiyorsa aşmamasını tercih ediyorum.) Link: https://www.hepsiburada.com/hp-vict...0d9ea-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002IK8NJ
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 6 Aralık 2022 #2 Attığınız model bütçe içinde şu an en mantıklısı.
TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Aralık 2022 #3 Ben Victus almadım bilerek kronik klavye ısınma sorunu var diye gittim Pavilion serisinin en güçlü olanını aldım yoksa bende o modeli alacaktım.
Ben Victus almadım bilerek kronik klavye ısınma sorunu var diye gittim Pavilion serisinin en güçlü olanını aldım yoksa bende o modeli alacaktım.
Zntsu01 Decapat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #4 TEST LİAN dedi: Ben Victus almadım bilerek kronik klavye ısınma sorunu var diye gittim Pavilion serisinin en güçlü olanını aldım yoksa bende o modeli alacaktım. Genişletmek için tıkla... Doğru seçim hocam malum kış ayına girdik odayı iyi ısıtır Pavilion şahsen ben deneyimledim zamanında
TEST LİAN dedi: Ben Victus almadım bilerek kronik klavye ısınma sorunu var diye gittim Pavilion serisinin en güçlü olanını aldım yoksa bende o modeli alacaktım. Genişletmek için tıkla... Doğru seçim hocam malum kış ayına girdik odayı iyi ısıtır Pavilion şahsen ben deneyimledim zamanında
TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Aralık 2022 #5 Zntsu01 dedi: Doğru seçim hocam malum kış ayına girdik odayı iyi ısıtır Pavilion şahsen ben deneyimledim zamanında Genişletmek için tıkla... Max 85 derece gördüm hocam bu zamana kadar en ağır yükte
Zntsu01 dedi: Doğru seçim hocam malum kış ayına girdik odayı iyi ısıtır Pavilion şahsen ben deneyimledim zamanında Genişletmek için tıkla... Max 85 derece gördüm hocam bu zamana kadar en ağır yükte