Aways Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #11 Artoria Pendragon dedi: Gene sınırda çalışıyor yükte birnevi. Gene de illa ASUS istiyorum derseniz altina bir soğutucu alıp idare etmeye çalışabilirsiniz ama sıcaklık durumu dediğim gibi, benchmarklarda throtthlea düşüyor direkt. Genişletmek için tıkla... Throttle nedir hocam
Artoria Pendragon dedi: Gene sınırda çalışıyor yükte birnevi. Gene de illa ASUS istiyorum derseniz altina bir soğutucu alıp idare etmeye çalışabilirsiniz ama sıcaklık durumu dediğim gibi, benchmarklarda throtthlea düşüyor direkt. Genişletmek için tıkla... Throttle nedir hocam
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.897 Makaleler 9 Çözümler 1.034 7 Eylül 2022 #12 Aways dedi: Throttle nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıktan dolayı güç kısıyor.
Aways Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #13 Artoria Pendragon dedi: Sıcaklıktan dolayı güç kısıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Artoria Pendragon dedi: Sıcaklıktan dolayı güç kısıyor. Genişletmek için tıkla... Acer'in bu modelinin FPS testleri olduğu video var mı var ise link atabilir misin? Son düzenleme: 7 Eylül 2022
Artoria Pendragon dedi: Sıcaklıktan dolayı güç kısıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Artoria Pendragon dedi: Sıcaklıktan dolayı güç kısıyor. Genişletmek için tıkla... Acer'in bu modelinin FPS testleri olduğu video var mı var ise link atabilir misin?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.897 Makaleler 9 Çözümler 1.034 7 Eylül 2022 #14 Aways dedi: Anladım. Acer'in bu modelinin FPS testleri olduğu video var mı var ise link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... 12700h versiyonun Technopat'ta videosu var hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aways dedi: Anladım. Acer'in bu modelinin FPS testleri olduğu video var mı var ise link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... 12700h versiyonun Technopat'ta videosu var hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aways Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #15 Artoria Pendragon dedi: 12700h versiyonun Technopat'ta videosu var hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 12500h versiyonu yok mu bu videoyu gördüm bu arada 12700h versiyonunun fiyatı nedir?
Artoria Pendragon dedi: 12700h versiyonun Technopat'ta videosu var hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 12500h versiyonu yok mu bu videoyu gördüm bu arada 12700h versiyonunun fiyatı nedir?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.897 Makaleler 9 Çözümler 1.034 7 Eylül 2022 #16 Aways dedi: 12500h versiyonu yok mu bu videoyu gördüm bu arada 12700h versiyonunun fiyatı nedir? Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Aways dedi: 12500h versiyonu yok mu bu videoyu gördüm bu arada 12700h versiyonunun fiyatı nedir? Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com