24000 TL sistem önerisi

larovel

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 24 bin TL bütçe ile yeni bir sistem almayı düşünüyorum arkadaşla bu sistemi bulduk.

İsterseniz bu sistemde değiştirilebilecek bir şey söyleyebilirsiniz ya da direk sistem önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, 24 bin TL bütçe ile yeni bir sistem almayı düşünüyorum arkadaşla bu sistemi bulduk.

İsterseniz bu sistemde değiştirilebilecek bir şey söyleyebilirsiniz ya da direk sistem önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

DDR4 önermem DDR5 almanızı tavsiye ederim şunu öneriyorum SUNRISE-13100F / INTEL i3-13100F / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar bütçe çıkarsa bunu alın SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar DDR4 almayın DDR5 alın ileriye dönük olsun.

RAM'de DDR5 tercih etmeniz sizin daha iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı