24000 TL'ye EVGA 3090 alınır mı?

Bütçe
24.000

Buffy

Kilopat
Merhaba. Şu an yurt dışındayım. Kur farkıyla 24.000 liraya EVGA RTX 3090 alma şansım var, aradığım mağazada stok varmış. FTW3 mü, yoksa başka bir model mi onu bilmiyorum. Ancak satmak amacıyla alacağım. Sıfırı neredeyse 50.000, ikinci elleri 40 civarında dolaşıyor, 24.000'e yurt dışından alıp sarı sitede satmak mantıklı gibi geldi, ancak lüks bir kart olduğu için kolay satılabileceğinden de şüpheliyim. Önerilerinize açığım.

Her türlü satarsınız hocam er ya da geç.

24.000 Türk lirası ise alınır. Sıfırları 50.000 den falan başlamıyor. 40K ya sıfır kapalı kutu 3090 bulunabiliyor. Garanti durumu önemli. TR garantisi olmayacak büyük ihtimalle. Yurt dışı garantisi olacaksa da sanırsam yurtdışına göndermesi gerekecek alan kişinin. Bu şartlarda ortalama 33-35K civarına satılır diye düşünüyorum.

120 MH/S civarı kazım yapabilen bir ekran kartını hızlı satacağınızı düşünüyorum, kartı yinede bir PC de çalıştırıp test etseniz iyi olur bence, nitekim sorunlu felan olabilir sonuçta elektronik birşey, satarken sadece test etmek için kutusunu açtığınızı söylerseniz alacak olan kişinin sıkıntı yapacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…