ŞirhaN Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Garson 8 Ağustos 2024 #11 Barış Kılıç 1936 dedi: Hocam bu bütçede kesinlikle dulasense alın. Başka kol hakkını veremez. Genişletmek için tıkla... DualSense sipariş vermişdim aslında. Son anda vazgeçip konu oluşturdum.
Barış Kılıç 1936 dedi: Hocam bu bütçede kesinlikle dulasense alın. Başka kol hakkını veremez. Genişletmek için tıkla... DualSense sipariş vermişdim aslında. Son anda vazgeçip konu oluşturdum.
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #12 Zwonfelf dedi: Hocam 3000 civarlarinda Genişletmek için tıkla... 2. El bakabilirsiniz veya Amazon üzerinden indirim kovalayanilirsiniz. ŞirhaN dedi: DualSense sipariş vermişdim aslında. Son anda vazgeçip konu oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence kesinlikle doğru karar vermişsiniz.
Zwonfelf dedi: Hocam 3000 civarlarinda Genişletmek için tıkla... 2. El bakabilirsiniz veya Amazon üzerinden indirim kovalayanilirsiniz. ŞirhaN dedi: DualSense sipariş vermişdim aslında. Son anda vazgeçip konu oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence kesinlikle doğru karar vermişsiniz.
ŞirhaN Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Garson 8 Ağustos 2024 #13 Zwonfelf dedi: Hocam 3000 civarlarinda Genişletmek için tıkla... Azerbaycanda 2500 tlye bulunuyor
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #14 ŞirhaN dedi: Azerbaycan'da 2500 TL'ye bulunuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman direk DualSense hocam.
ŞirhaN dedi: Azerbaycan'da 2500 TL'ye bulunuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman direk DualSense hocam.
ŞirhaN Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Garson 8 Ağustos 2024 #15 Zwonfelf dedi: O zaman direk DualSense hocam. Genişletmek için tıkla... Tek sıkıntısı DualSense BT ile çalışıyor Gecikme olur öyle büyük ihtimalle. Kablo almam lazım.
Zwonfelf dedi: O zaman direk DualSense hocam. Genişletmek için tıkla... Tek sıkıntısı DualSense BT ile çalışıyor Gecikme olur öyle büyük ihtimalle. Kablo almam lazım.
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #16 ŞirhaN dedi: Tek sıkıntısı DualSense BT ile çalışıyor. Gecikme olur öyle büyük ihtimalle. Kablo almam lazım. Genişletmek için tıkla... Bende DualSense kullanıyorum kutusundan cikiyor diye biliyorum kendi kablosu.
ŞirhaN dedi: Tek sıkıntısı DualSense BT ile çalışıyor. Gecikme olur öyle büyük ihtimalle. Kablo almam lazım. Genişletmek için tıkla... Bende DualSense kullanıyorum kutusundan cikiyor diye biliyorum kendi kablosu.
ŞirhaN Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Garson 8 Ağustos 2024 #17 Zwonfelf dedi: Bende DualSense kullanıyorum kutusundan cikiyor diye biliyorum kendi kablosu. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor diye biliyorum hocam.
Zwonfelf dedi: Bende DualSense kullanıyorum kutusundan cikiyor diye biliyorum kendi kablosu. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor diye biliyorum hocam.
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #18 ŞirhaN dedi: Çıkmıyor diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam cikmiyormus.
ŞirhaN Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Garson 8 Ağustos 2024 #19 Zwonfelf dedi: Evet hocam cikmiyormus. Genişletmek için tıkla... Kabloyla birlikde fiyat bayağı yükseliyor. Hem ayrıca o kadar para veripde kabloyla oynamak pek cazip gelmiyor.
Zwonfelf dedi: Evet hocam cikmiyormus. Genişletmek için tıkla... Kabloyla birlikde fiyat bayağı yükseliyor. Hem ayrıca o kadar para veripde kabloyla oynamak pek cazip gelmiyor.
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #20 ŞirhaN dedi: Kabloyla birlikde fiyat bayağı yükseliyor. Hem ayrıca o kadar para veripde kabloyla oynamak pek cazip gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben PC'den WWE oynuyorum kablosuz gecikme olmuyor.
ŞirhaN dedi: Kabloyla birlikde fiyat bayağı yükseliyor. Hem ayrıca o kadar para veripde kabloyla oynamak pek cazip gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben PC'den WWE oynuyorum kablosuz gecikme olmuyor.