PC de DualSense alınmaz 1 tak çalıştır özelliği Xbox'a göre iyi değil 2 tetik özellikleri haptic feedback vs. çalışmıyor PC de (1-2 oyun dışında) ve bence ergonomisi Xbox kadar iyi değil.
PC de DualSense alınmaz 1 tak çalıştır özelliği Xbox'a göre iyi değil 2 tetik özellikleri haptic feedback vs. çalışmıyor PC de (1-2 oyun dışında) ve bence ergonomisi Xbox kadar iyi değil.
2300- 2400 lira bandında başakşehir civarında sıfır cihaz satıyorlar sürekli ps5 kolu kırdığım için 3 adet satın aldım hiç sorun yaşamadım. dualsense. yurtdışı ürünleri.
Hocam Dualsense felan hikaye xbox tarafından birşeyler al pişman olmazsın. Ultimate 2 c çok tatlı gamepad mesela. Gümrük sıkıntı olmasa bende sipariş vermiştim ama iptal etmek zorunda kaldım.
Hocam DualSense falan hikaye Xbox tarafından bir şeyler al pişman olmazsın. Ultimate 2 C çok tatlı gamepad mesela. Gümrük sıkıntı olmasa bende sipariş vermiştim ama iptal etmek zorunda kaldım.
Yalnızca US$53.99, en iyi 8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz Denetleyici, Windows PC ve Android İçin 1000Hz Polling Hızı Hall Etkisi Joysticks ve Hall Tetikleyicileri İle Remappable L4/R4 Tamponlarla online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.