240GB SATA SSD tavsiyesi

• Konuyu başlatan lisra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 417

lisra

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
i5 8.nesil işlemcili laptop kullanan arkadaşım hızdan dolayı şikayetçi. Çok fazla depolama alanına ihtiyaç duymadığını söylüyor, bu yüzden 240GB SATA SSD bakıyoruz. Kronik sorunu olmayan F/P bir SSD önerebilir misiniz?

i5 8.nesil işlemcili laptop kullanan arkadaşım hızdan dolayı şikayetçi. Çok fazla depolama alanına ihtiyaç duymadığını söylüyor, bu yüzden 240GB SATA SSD bakıyoruz. Kronik sorunu olmayan F/P bir SSD önerebilir misiniz?

BX500 bakabilirsiniz.

Bunu tercih edebilirsiniz, bu fiyattaki en iyi donanımlı sayılır:
Kronik sorunu yok diye biliyorum.

Sandisk'in sabukalı ve bozuk olduğunu biliyorsunuzdur umarım, bizzat deneyim ediyorum. Windows kurulması kocaman bir hata olur.

Bunu tercih edebilirsiniz, bu fiyattaki en iyi donanımlı sayılır:
Kronik sorunu yok diye biliyorum.

Sandisk'in sabukalı ve bozuk olduğunu biliyorsunuzdur umarım, bizzat deneyim ediyorum. Windows kurulması kocaman bir hata olur.
Sandisk ile ilgili ben de çok sıkıntı duydum. Attığınız iyiyse onu önerebilirim arkadaşıma

Sandisk ile ilgili ben de çok sıkıntı duydum. Attığınız iyiyse onu önerebilirim arkadaşıma
Attığım bu fiyatta iyi bir ürün sayılır. MSI S270 ile benzer bir ürün doğrusu. Artık hangisi hoşuna giderse ama BX500'de önermem, daha zayıf bir ürün.

Konuya uzun zaman sonra cevap verdiğim icin kusura bakmayin ama sadece Google, Excel acilacak bir laptop icin SSD arıyorum hangisi daha uygun?
S270'e bakın. SSD Plus ve BX500 sabukalı. En F/P olan MSI, SATA SSD'lerden. 300TL farkla 480GB'yi öneririm şahsen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı