240GB SSD önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Klavyem 2010 zamanlarında Casper'in hazır PC'lerinden verilen klavye. Redragon 552 almayı düşünüyordum fakat SSD alırsam ileride bilgisayarımı geliştirdiğimde de işime yarayacağı aklıma geldi. 300TL altı SSD'lerin sorunları oluyor diyorlar fakat o kadar çıkamam. 240GB SSD önerebilir misiniz? Bir de SSD'nin sağlığını nasıl koruyacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyem 2010 zamanlarında Casper'in hazır PC'lerinden verilen klavye. Redragon 552 almayı düşünüyordum fakat SSD alırsam ileride bilgisayarımı geliştirdiğimde de işime yarayacağı aklıma geldi. 300TL altı SSD'lerin sorunları oluyor diyorlar fakat o kadar çıkamam. 240GB SSD önerebilir misiniz? Bir de SSD'nin sağlığını nasıl koruyacağım?

İndirime girmiş kaçırmayın derim.

SSD sağlığını korumak için bakınız.

Ssd'lerin belirli bir ömrü var bu ömrü belirleyen ilk etken genel kalitesi ikinci etken ne kadar çok veri yazdığınız buna bağlı olarak ömrü uzun veya kısa olabilir ama şu konuda endişeniz olmasın olağan dışı herhangi bir durum meydana gelmediği sürece uzun süre size sorun çıkarmayacaktır.

1 senedir sorunsuz olarak kullanıyorum.

Arkadaş anlayın artık şunu. Sende sorun çıkmadı diye her insan da sorun çıkmayacak diye bir şey yok. SSD kronik sorunludur almayınız bitti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı