240GB SSD yeterli mi?

Daha fazla  
PC toplayacağım ve HOI4, AoH2, Fortnite, Minecraft, oynayacağım. Belki LoL yüklerim ve Windows 10 kurulu olacak, bunlar için 240 GB SSD yeterli mi?

Hayır, günümüzde oyunlar çok büyüdü HDD'ler ise özürlü aletler çok hantal ve hataya müsaitler.

Yetmeyebilir. Ucu ucuna yetse bile bir şey yüklemek istediğinizde sıkıntı çıkarır onun yerine 480GB SSD ya da 120GB SSD ve 1TB HDD öneririm

tek oynadığın oyunlar TF2 ve CS:GO ise belki...

Yeterli birde HDD alsanız tadından yenmez.

Ben daha hiçbir şey kurmadan sadece isletim sistemi gibi şeyler kuruluyken 100GB depolama yiyordu yani çok bir şey oynamayıp yüklemeyecekseniz yeterli

PC toplayacağım ve HOI4, AoH2, Fortnite, Minecraft, oynayacağım. Belki LoL yüklerim ve Windows 10 kurulu olacak, bunlar için 240 GB SSD yeterli mi?
Bahsettiğiniz oyunlar için yeterli ama ileride size yetmeyeceği aşikar. GTA 5 gibi oyunları yüklemeye çalışırsanız sıkıntı yaratır. Ayrıca indirim dönemlerinde yapacağınız satın alımlar da depolama alanını doldurmaya yeter.

Hayır yeterli hiç değil bende de 240GB SSD var ekstra olarak 500GB HDD taktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…