240Hz 1080p mi 2K 165Hz mi?

27" hocam.

3060 yeterli olmuyormus sanirim vaktimin cogunu valorantta gecirecegim için 240 i tercih etmek daha mantıklı olucak sanırım hikayeli oyunlarda full hd ayarda sabit bir fps de oynamak yeterli olur diye dusunuyorum.

Hocam FHD 100 fps oynamaktansa 2k 60-70FPS oynamayı tercih ederdim. DLSS olan oyunlarda iyi ki 2k almışım da dersiniz.

Hocam FHD 100 FPS oynamaktansa 2K 60-70FPS oynamayı tercih ederdim. DLSS olan oyunlarda iyi ki 2K almışım da dersiniz.

3060 günümüz oyunlarında bile 2K'yı yavaş yavaş terk eden bir kart. Uzun vadede pek sağlıklı olmayabilir ve özellikle arkadaş FPS oyunları oynuyorsa. 3060 Ti olsaydı kesinlikle 2K alabilirdi ama 3060 ile değil.

Hocam tercih meselesi, katılıyorum dediğinize ancak kişiye kalmış. Benim için orta grafik kalitesinde oynatması bile yeterli. Hem FHD oynarken de adam akıllı 240+ FPS alamayacak bazı rekabetçi oyunlar harici. Hâl böyleyken 2K'yı tercih ederdim, oynanacak oyunlarda DLSS olursa zaten on numara ancak olmasa bile uzun yıllar 60FPS üzeri oynanabilir.

Ben bunu aldım yakın zamanda, zorlayabilirseniz bunu düşünebilirsiniz ancak daha düşük fiyattan aldım. Aşığım resmen bu makinaya.

O model alınmamalı. Ekran yanıyor bir süre sonra. HFLA modeli getirerek çözdüler, yukarıda attım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…