LG 27gn750-b G-sync® UyumluluÄuna Sahip 27'' Ultragear⢠Full Hd Ips Oyun Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
3060 yeterli olmuyormus sanirim vaktimin cogunu valorantta gecirecegim için 240 i tercih etmek daha mantıklı olucak sanırım hikayeli oyunlarda full hd ayarda sabit bir fps de oynamak yeterli olur diye dusunuyorum.
Dell 24,5" AW2521HFLA 1Ms 240Hz Full HD HDMI DP IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Dell 24,5" AW2521HFLA 1Ms 240Hz Full HD HDMI DP IPS Gaming Monitör en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
En ucuz LG UltraGear 27GN750-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GN750-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
3060 günümüz oyunlarında bile 2K'yı yavaş yavaş terk eden bir kart. Uzun vadede pek sağlıklı olmayabilir ve özellikle arkadaş FPS oyunları oynuyorsa. 3060 Ti olsaydı kesinlikle 2K alabilirdi ama 3060 ile değil.
3060 günümüz oyunlarında bile 2K'yı yavaş yavaş terk eden bir kart. Uzun vadede pek sağlıklı olmayabilir ve özellikle arkadaş FPS oyunları oynuyorsa. 3060 Ti olsaydı kesinlikle 2K alabilirdi ama 3060 ile değil.
Hocam tercih meselesi, katılıyorum dediğinize ancak kişiye kalmış. Benim için orta grafik kalitesinde oynatması bile yeterli. Hem FHD oynarken de adam akıllı 240+ FPS alamayacak bazı rekabetçi oyunlar harici. Hâl böyleyken 2K'yı tercih ederdim, oynanacak oyunlarda DLSS olursa zaten on numara ancak olmasa bile uzun yıllar 60FPS üzeri oynanabilir.
Dell Alienware AW2521HFL 24.5" 1ms Full HD G-Sync Freesync Pivot Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ben bunu aldım yakın zamanda, zorlayabilirseniz bunu düşünebilirsiniz ancak daha düşük fiyattan aldım. Aşığım resmen bu makinaya.
Dell Alienware AW2521HFL 24.5" 1ms Full HD G-Sync Freesync Pivot Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ben bunu aldım yakın zamanda, zorlayabilirseniz bunu düşünebilirsiniz ancak daha düşük fiyattan aldım. Aşığım resmen bu makinaya.