TEGWEN31 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #11 atakankral dedi: 2K takıntım yok attığınız Samsung G4 ile ViewSonic arasında kaldım. Açıkçası sizce hangisi alınır ağır FPS oyuncusuyum CS FACEIT oynuyorum. Genişletmek için tıkla... BEN G4 Memnunum ekran kartın markası nedir. bende 4060 var o yüzden g4 aldım nvidia g-sync i.çin
atakankral dedi: 2K takıntım yok attığınız Samsung G4 ile ViewSonic arasında kaldım. Açıkçası sizce hangisi alınır ağır FPS oyuncusuyum CS FACEIT oynuyorum. Genişletmek için tıkla... BEN G4 Memnunum ekran kartın markası nedir. bende 4060 var o yüzden g4 aldım nvidia g-sync i.çin
atakankral Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #12 TEGWEN31 dedi: BEN G4 Memnunum ekran kartın markası nedir. bende 4060 var o yüzden g4 aldım nvidia g-sync i.çin Genişletmek için tıkla... bende nvidia kullanıyorum da g sync çok önemli değil benim için
TEGWEN31 dedi: BEN G4 Memnunum ekran kartın markası nedir. bende 4060 var o yüzden g4 aldım nvidia g-sync i.çin Genişletmek için tıkla... bende nvidia kullanıyorum da g sync çok önemli değil benim için