240Hz IPS panel monitör önerisi

Ardagorkem34

Hectopat
Daha fazla  
BenQ Zowie 144Hz TN panel modelini kullanıyorum şu an. Bunu 2. ekran yapıp ana ekran için 240Hz IPS panel bir tane monitör almak istiyorum. Kalileti uzun ömürlü bir şey istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Yine de daha iyi tercihler mevcuttur büyük ihtimalle

Bunu bilemiyorum tam anlamıyla kötü diyemem.

Yine de daha iyi tercihler mevcuttur büyük ihtimalle

Bunu bilemiyorum tam anlamıyla kötü diyemem
Viewsonic güzel duruyor. Kullanan var mıdır acaba??

ViewSonic güzel duruyor. Kullanan var mıdır acaba?

Kronik sorunu varmış sanırım ama çok düşük ihtimaldir büyük ihtimal çoğu kişidi AOC'u tercih etmiş yeni konu açarsanız yardımcı olurlar.

Bunu önerebilirim aralarından 1000 lira farkla değecektir Amazon'dan almanızı tercih ederim yine de.

Kronik sorunu varmış sanırım ama çok düşük ihtimaldir büyük ihtimal çoğu kişidi AOC'u tercih etmiş yeni konu açarsanız yardımcı olurlar.

Bunu önerebilirim aralarından 1000 lira farkla değecektir Amazon'dan almanızı tercih ederim yine de.
Aoc da asansör özelliği yokmuş. Ben en aşağı indiriyorum o yüzden onu kesin eledim. Asus bütçesine çıkamam maalesef. Dell ile viewsonic arasında kaldım. Nasıl bi sorunu varmış. Ben araştırdığımda bi özellik varmış onu açtığında parlaklık kısılıyormuş. Ama ben zaten öyle özellik falan açmam hiç. Başka bir sorunu var mıymış?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı