240Hz monitör için sistem toplama

15 bine kadar çıkabilirseniz bence 4K ya da 2K toplayabilirsiniz. Eğer E-Sporcu değilseniz ya da olmahi düşünmüyorsanız 240 Hz'e gerek yok diye düşünüyorum. 144 Hz yeterli olacaktır.
E-Spor düşünmüyor değilim hocam. Kolay bi iş değil tabii. 4K ihtiyacım olacak oyunlar oynamıyorum yoksa düşünmüştüm 4k bi monitör. Daha çok rekabetçi oyunlarda takıldığım için 1080-1440 işimi görür bence. 240 kısmında çok kararsızım..

E-Spor düşünmüyor değilim hocam. Kolay bir iş değil tabii. 4K ihtiyacım olacak oyunlar oynamıyorum yoksa düşünmüştüm 4K bir monitör. Daha çok rekabetçi oyunlarda takıldığım için 1080-1440 işimi görür bence. 240 kısmında çok kararsızım.

Siz bilirsiniz hocam, benim tavsiyem 240Hz yerine daha güçlü bir ekran kartı ya da işlemci.

Bütün sistemi kastetmiştim. İşin içine anakart, kasa, monitör girince bütçe yetmiyor malesef. Keşke 2080 alabilsek
Bence 2070 super veya rx5700 xt bakabilirsiniz. RX5700 Xt daha az fiyata çoğu oyunda daha iyi perfonmans sergiliyor.
E-Spor düşünmüyor değilim hocam. Kolay bi iş değil tabii. 4K ihtiyacım olacak oyunlar oynamıyorum yoksa düşünmüştüm 4k bi monitör. Daha çok rekabetçi oyunlarda takıldığım için 1080-1440 işimi görür bence. 240 kısmında çok kararsızım..
Bence dediğim gibi en azından 2K toplayın yani 15000 lira az bir para değil daha memnun olirsunuz 2k ile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı