240Hz monitör için sistem toplama

15 bine kadar çıkabilirseniz bence 4K ya da 2K toplayabilirsiniz. Eğer E-Sporcu değilseniz ya da olmahi düşünmüyorsanız 240 Hz'e gerek yok diye düşünüyorum. 144 Hz yeterli olacaktır.
E-Spor düşünmüyor değilim hocam. Kolay bi iş değil tabii. 4K ihtiyacım olacak oyunlar oynamıyorum yoksa düşünmüştüm 4k bi monitör. Daha çok rekabetçi oyunlarda takıldığım için 1080-1440 işimi görür bence. 240 kısmında çok kararsızım..

Siz bilirsiniz hocam, benim tavsiyem 240Hz yerine daha güçlü bir ekran kartı ya da işlemci.

240Hz normal bir oyuncu için boş bir satın alım olur hele bütçe orta halliyse. 144Hz alıp geçin derim 1.5 2 bin lira arası 1ms 144Hz güzel monitörler var.
Geri kalan parayi ekran kartina ve islemciye basarsiniz cok daha iyi olur.

Bütün sistemi kastetmiştim. İşin içine anakart, kasa, monitör girince bütçe yetmiyor malesef. Keşke 2080 alabilsek
Bence 2070 super veya rx5700 xt bakabilirsiniz. RX5700 Xt daha az fiyata çoğu oyunda daha iyi perfonmans sergiliyor.
Bence dediğim gibi en azından 2K toplayın yani 15000 lira az bir para değil daha memnun olirsunuz 2k ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…