144Hz ve 240Hz farkını anlamak çok kolay değil hocam, bence monitörden kısıp ekran kartını arttırabilirsiniz. Ya da monitör boyutunu falan arttırırsınız.
15 bine kadar çıkabilirseniz bence 4K ya da 2K toplayabilirsiniz. Eğer E-Sporcu değilseniz ya da olmahi düşünmüyorsanız 240 Hz'e gerek yok diye düşünüyorum. 144 Hz yeterli olacaktır.
E-Spor düşünmüyor değilim hocam. Kolay bi iş değil tabii. 4K ihtiyacım olacak oyunlar oynamıyorum yoksa düşünmüştüm 4k bi monitör. Daha çok rekabetçi oyunlarda takıldığım için 1080-1440 işimi görür bence. 240 kısmında çok kararsızım..
E-Spor düşünmüyor değilim hocam. Kolay bir iş değil tabii. 4K ihtiyacım olacak oyunlar oynamıyorum yoksa düşünmüştüm 4K bir monitör. Daha çok rekabetçi oyunlarda takıldığım için 1080-1440 işimi görür bence. 240 kısmında çok kararsızım.
240Hz normal bir oyuncu için boş bir satın alım olur hele bütçe orta halliyse. 144Hz alıp geçin derim 1.5 2 bin lira arası 1ms 144Hz güzel monitörler var.
Geri kalan parayi ekran kartina ve islemciye basarsiniz cok daha iyi olur.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
E-Spor düşünmüyor değilim hocam. Kolay bi iş değil tabii. 4K ihtiyacım olacak oyunlar oynamıyorum yoksa düşünmüştüm 4k bi monitör. Daha çok rekabetçi oyunlarda takıldığım için 1080-1440 işimi görür bence. 240 kısmında çok kararsızım..