240Hz VA vs IPS

Bütçe
7000-7500

Kontrast arttığında görüntüdeki gecikme az da olsa artmaz mı?

Hayır? Niye artsın?

Ghosting riski daha fazla olduğu için gecikme süreside genel olarak biraz daha fazla olur. Çok detaysal tekniksel bakarsanız öyle oluyor yani. Ayrıca Samsung ile Philips arasındaki fark nedir tam anlamadım.

Ghosting riski daha fazla olduğu için gecikme süreside genel olarak biraz daha fazla olur. Çok detaysal tekniksel bakarsanız öyle oluyor yani. Ayrıca Samsung ile Philips arasındaki fark nedir tam anlamadım.

Samsung IPS diğeri VA panel, iki panelde kaliteli, konuda geçen VA panel monitörlerde ghosting yok ya da çok az.
Samsung 12,
Lenovo ve pH 4ms genelde.

Ghosting MS'lerin uyuşmamasıdır, alakası yok.

Samsung IPS diğeri VA panel, iki panelde kaliteli, konuda geçen VA panel monitörlerde ghosting yok ya da çok az.
Samsung 12,
Lenovo ve pH 4ms genelde.

Ghosting MS'lerin uyuşmamasıdır, alakası yok.
Pardon, Samsungun renkleri daha kötü IPS panel olmasına rağmen, zorunlu olmadıkça almayın.

Lenovo en iyi OverDrive modunda ortalama 7ms iken Philips 3ms. Samsung G4 ise 10ms çıkıyor.

G4'ün siyahları kötü ve kontrastı düşük. Renk gamutu da idare eder. Giriş seviye bir model albenisi yok. Kötü değil ama, fiyatını hak etmediğini söyleyebilirim.

Philips 25m2N3200W alıp geçilmeli.

İlla IPS bakacaksa MSI MAG 274pfw öneririm. 27inç boyut açısından kötü ama, G4'ten çok daha iyi bir model.

Selamlar dostlar. Sonunda kararımı verdim. 180 hz IPS'te karar kıldım. Çünkü monitörlerde belirli markalar ve modeller hariç çoğu problemli gibiydi.

MSI mag 256f aldım. Ürün gelince yorumu yapıyorum.

Kullanıyorum şimdilik mükemmel duruyor. Renkler çok iyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…