240Hz vs 165 Hz

FPS oyunları oynuyorum diyorsunuz, önerdiğim panel TN evet ama FPS oyunlarında en hızlı panel türüdür. Ayrıca paneli gördünüz ya da kullandınız mı bilmiyorum çok iyi bir panel.

Ekran kartınız nedir?

FPS oyunları oynuyorum diyorsunuz, önerdiğim panel TN evet ama FPS oyunlarında en hızlı panel türüdür. Ayrıca paneli gördünüz ya da kullandınız mı bilmiyorum çok iyi bir panel.
TN paneli mi savunuyorsunuz?

Normalde Asus Rog xg248q kullanıyorum(240 hz). Bugün ikinci monitör olarak linkini paylaştığınız Asus VG259QR modelini aldım ve şuan yan yana kullanıyorum. 240 HZ monitörü bir kaç yıldır kullandığımdan gözüm alışmış ve arada çok çok az da olsa farkı hissedebiliyorum. Ama VA panelden sonra IPS panel resmen cennetten bir parça gibi geldi. Bugün CS:GO'ya bile yan yana durmalarına rağmen 165 HZ olandan girdim. Renkler, özellikle de siyahlar çok net. Olur da düşünürseniz ben tavsiye ederim açıkçası. Diğer monitör hakkında bilgim yok. Umarım yorumum yardımcı olur.

Ekran kartınız nedir?

Ekran kartım GTX 1660 Gaming X modelidir.
TN paneli mi savunuyorsunuz?

Bana da biraz garip geldi açıkçası

Çok teşekkür ederim IPS monitör 240 Hz mükemmel olur o zaman.

G-Sync özelliği var ise 240Hz almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…