240mm sıvı soğutma 1 fan ile kullanılabilir mi?

Mudymug

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition, İntel Core İ5-13600K, 32 GB 4x8 3200 MHz DDR4 RAM, MSI PRO B660-A DDR4, 500 GB + 1 TB M.2 SSD
Merhabalar. Cooler Master Masterliquid ML240l V2 satın aldım ve eve gelip takmaya çalıştığımda ikinci fanın olduğu bölümün RAM'ler yüzünden oturmadığını fark ettim. Bu 2.cihaz alışım ve iade edebilme ihtimalim düşük. O RAM'e denk gelen kısma fan takmasam 120mm sıvı soğutmalar gibi çalışır mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar. Cooler Master Masterliquid ML240l V2 satın aldım ve eve gelip takmaya çalıştığımda ikinci fanın olduğu bölümün RAM'ler yüzünden oturmadığını fark ettim. Bu 2.cihaz alışım ve iade edebilme ihtimalim düşük. O RAM'e denk gelen kısma fan takmasam 120mm sıvı soğutmalar gibi çalışır mı? Şimdiden teşekkürler.

Anlamı olacağını düşünmüyorum, en nihayetinde 240mm o radyatör. Bir tarafında ısı atımı boş geçer.

Kasa ve RAM modelleri nedir? RAM'ler Oloy'un devasa RAM'lerinden biri değilse sorun olmamalı aslında.

Anlamı olacağını düşünmüyorum, en nihayetinde 240mm o radyatör. Bir tarafında ısı atımı boş geçer.

Kasa ve RAM modelleri nedir? RAM'ler Oloy'un devasa RAM'lerinden biri değilse sorun olmamalı aslında.

Kasa ASUS TUF GT301 RAM'ler de Adata XPG Gammix D30. sadece RAM'ler sıkıntı yaratıyor radyatör 1 fanlı şekilde rahat sığıyor ama RAM'lerin olduğu tarafa sığmıyor.

Yapabileceğiniz türlü türlü şey var ve korkmayın. Eğer oraya ince fan sığıyorsa onlardan alın. Eğer hiç fan sığmıyorsa o zaman ön tarafa takın. 1 tane fanı takılmazsa sıcaklıklar istendiği kadar soğutlumayabilir.

Ön tarafa takma taraftarı değilim pek soğutmanın ömrünü azaltıyor diyorlar ve kasanın hava akışına etki eder diye düşünüyorum. O dediğiniz ince fanların linki varsa sizde bir bakabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı