240x60 MDF levha nereden alınır?

Yunus456

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. İnternete beğendiğim bir masa bulamayınca kendim masa yapmaya karar verdim. Masanın tablasının MDF olmasına karar verdim. Masanın boyu 240x60 olacak.
Fakat MDF levhayı nereden alacağımı bilmiyorum. İnternetten alınır mı? Yoksa yerel bir yere mi yaptırmalıyım?

Selamlar. İnternete beğendiğim bir masa bulamayınca kendim masa yapmaya karar verdim. Masanın tablasının MDF olmasına karar verdim. Masanın boyu 240x60 olacak.
Fakat MDF levhayı nereden alacağımı bilmiyorum. İnternetten alınır mı? Yoksa yerel bir yere mi yaptırmalıyım?

Merhaba, istediğin renk ve ölçüyü mobilyacılarda bulman biraz zor. 240x60 tabaka satmıyor kimse. Tabaka almak istersen 280x210 tabaka alıp kendin kesmelisin ya da kestirmelisin ve bant yaptırmalısın. Ben en son aldığımda 3800 lira gibi bir fiyatı vardı 280x210 MDF tabakanın. Tavsiyem hazır masa almanız olur. Mobilya işiyle uğraşmama rağmen ben bile masa yapmıyorum. Müşteriyi hazır masa alması için yönlendiriyorum. Bulunduğunuz ildeki sanayi bölgelerine gidin. Orada mağazalar olacaktır. Eğer yok ise internetten MDF masa yazıp hoşunuza gideni alabilirsiniz. Ayaklarının 4 vidalı ve sağlam olması açısından metal olmasına dikkat edin. Bütçe sıkıntınız yoksa masif ahşap masaya yönelin ayakları da masif olur estetik açıdan daha eğer salon için düşünüyorsanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı