241,69 TL'ye 2 TB USB alınır mı?

Link'te ki ile aynı ürün olması lazım.
Çok daha uyguna bile veriyorlar, boş yere paranızı çöpe atmayın.
Okuma/yazma hızına değinmiyorum bile.

Dosya Ekleri

• fgg2.png
    fgg2.png
    485,6 KB · Görüntüleme: 106
Anladığım kadarıyla 32GB kullanım alanı var fotoğraf ve video için. 2 TB kısmı doğru ancak fotoğraf ve video için 32 GB lik bir alanı var kalan kısmı dosyalama için kullanılabiliyormuş.

Anladığım kadarıyla 32 GB kullanım alanı var fotoğraf ve video için. 2 TB kısmı doğru ancak fotoğraf ve video için 32 GB'lik bir alanı var kalan kısmı dosyalama için kullanılabiliyormuş.

Hayır hocam, Windows'u kandırıp 2TB olarak gösteriyorlar. Ancak 32 GB. Haliyle siz 32 GB'tan fazla dosya yüklerseniz 32 GB dışındaki verileriniz kullanılmaz yani çöp oluyor.

Anladığım kadarıyla 32GB kullanım alanı var fotoğraf ve video için. 2 TB kısmı doğru ancak fotoğraf ve video için 32 GB lik bir alanı var kalan kısmı dosyalama için kullanılabiliyormuş.

Hocam ben de ki 16GB'ı geçmiyor, istediğiniz tür de dosya atın hiçbir şekilde değişmiyorlar.
Yabancı forumlardan da araştırmıştım.
Yazılım ile 2TB gösteriyorlarmış.

50TL kuponunuz varken bence yine hbden iyi bir ürün alın.

En az 64 GB boyutunda iyi bir şey arıyorum hocam. İçerisine önemli veriler yedek alıp ventura için kullanacağım muhtemelen.

En az 64 GB boyutunda iyi bir şey arıyorum hocam. İçerisine önemli veriler yedek alıp ventura için kullanacağım muhtemelen.

Bir de, ventura kuracağım ve 50 GB gibi bir yedek alacağım için tabii ki de USB 3.0 olması gerekiyor 200 TL'ye kadar fiyat bandım var şunun gibi bir ürün mesela;
(Edit : Konu Kapanabilir, Muhtemelen Konu Kapandıktan Sonra USB Önerisi için Başka Bir Konu Açarım.)

Son düzenleme:
Merhaba, Instagram'da gezinirken böyle bir ürün buldum (Hepsiburada reklamında) ben pek ihtimal veremedim fakat belki de gerçektir diye size de soruyorum (ayrıca ilk alışverişim olduğu için 50 TL indirimim var)

Ürün linki;

Olur hocam neden olmasın alın isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı