2425TL'ye Samsung Buds 2 alınır mı?

Ses iyi lakin mikrofonu kötü bunların. Müzik dinlemek için alınır sesli ortamda aramaya cevap vermek sıkıntı.

Ses iyi lakin mikrofonu kötü bunların. Müzik dinlemek için alınır sesli ortamda aramaya cevap vermek sıkıntı.

Yok hocam mikrofonu büyük ihtimalle ayda 1-2 kere anca kullanırım. Bana gerekli olan ses kalitesi ve gürültü önleme özelliği.

Buds 2 pro var bende işte anc çok kullanmıyorum gürültüyü azaltıyor lakin baş ağrısı yapıyor. Kafayı sıkıyor gibi değişik bir his kimse de bahsetmiyor bundan. Telefonda Dolby Atmos varsa onu açıp Galaxy Buds programından da ekolayzer yapınca güzel bir ses deneyimi yaşarsın. Pro modeli ile arasında çok fark yoktur zannımca. Tizz kısmında biraz zayıf kalabilir BASS'ı iyidir Pro'nun normal 2'nin Bassı daha kötü ama Tizi iyi.

Yok hocam mikrofonu büyük ihtimalle ayda 1-2 kere anca kullanırım. Bana gerekli olan ses kalitesi ve gürültü önleme özelliği.

Buds 3 2800 lira 400 daha koyup onu alabilirsiniz

Hocam 2 ile 2 pro arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum, 4 bin vermek yerine 2,4 bin daha makul fiyat bence.

Buds 3 2800 lira 400 daha koyup onu alabilirsiniz

İlk tercihim buds 3'tü zaten. Fakat kulaklıkta şu ucundaki lastiğimsi şey olmadığı için gürültü önlemesi o kadar iyi çalışacağını düşünmüyorum. Bu yüzden Buds 2'ye bakıyorum şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…