2448 TL Sisteme Güç Kaynağı Önerisi

PranderHS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Alacağım sistemi belirledim vatan'dan almayı düşünüyorum ama vatan'da istediğim güç kaynağını bulamadım. 600 W güç kaynağı yeterli midir bu sisteme? Önerilerinizi bekliyorum ayrıca parça önerileri de verebilirsiniz

Corsair Builder VS550 yeterli olacaktır 80+ Sertifikalı ve ya VS650 Alabilirsin arasında 30-40 TL fark var.

Son düzenleme:
Zalman Z3 Plus 600W verebilirde vermeyebilirde kullanan arkadaşlar varsa sor bence.
Ama Zalman iyi bir marka.

Evet. Arkadaşın dediğide doğru, Nvidia Maxwell mimarisini kullandığından dolayı az güç tüketerek çok performans veriyor.

Gerçekten güzel, almak isterdim ama bütçeyi baya aşıyor maalesef

Bu arada 600 LE güç kaynakları ne kadar iyi? 80+ olanlardan daha mı iyidir?

Ben Zalman ZM500-LE kullanıyorum gayet memnunum. 80+ ibaresi olmamasına rağmen 12 W kanalından 444 W veriyor. 600 W modeli de gayet iyi bir ürün tavsiye ederim.

Ben Zalman ZM500-LE kullanıyorum gayet memnunum. 80+ ibaresi olmamasına rağmen 12 W kanalından 444 W veriyor. 600 W modeli de gayet iyi bir ürün tavsiye ederim.
Peki son sorum benim topladığım sisteme 550 W güç kaynağı yeterlimidir? Vatanda corsair markalı 80+ Sertifikalı 550 W güç kaynağı var onu almak istiyorum da o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…