244Hz laptopa 360Hz monitör takılır mı?

quinnn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 244Hz 3ms 18 inchlik bir laptopum var, modeli ASUS ROG G814 4070. 25 veya 27 inc monitor almak istiyorum. Sadece CS oynuyorum ve FPS 350-400 alıyorum. Sadece CS için monitör almak istiyorum fakat laptopta dsiplayport çıkışı yok HDMI to DP tarzı bir şey ile 360 Hz almak mümkün mü ve oyunu 1280x960 çözünürlükte oynuyorum, bu benim monitörün Hz kullanmasını düşürür mü? Bir yerde düşük çözünürlükte düşük Hz destekleyen bir resim gördüm ve emin olamadım. Veya sadece laptopumla aynı 244 Hz bir monitör alırsam direk HDMI ile bağlantı kullanıp 244 Hz faydalanmak mümkün mü? Mümkünse CS'de 1280x960 çözünürlük kullandığımda Hz düşer mi?

Takılır 360 FPS üstünde alıyorsanız sonuna kadar kullanırsınız.

Cihazda bulunan GPU destekliyor ise kullanabilirsiniz bendeki GPU ile laptop 240Hz kullanıyor fakat monitörüm 144Hz. GPU Max 240Hz destekliyor internet üzerinden baktığımda. CS içerisinde 1280x900 de sorunsuz kullanıyorum. Sizdeki GPU ekran seçenekleri kısmından destekliyorsa kullanabilirsiniz. GPU'sistemini kontrol edin ona göre bir monitör bakın derim. İyi bir dönüştürücü alırsanız her türlü kullanabilirsiniz.

Dönüştürücü ile gecikme yaşarsınız tadı kalmaz. Ekran HDMI 2.1 destekliyorsa 360 Hz alırsınız ama dönüştürücü ile takacaksanız gecikme yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…