Metrica Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 751 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2017 #11 Benim attığım sistemi veya @Lactuca'nın sistemini öneririm. Eco 500W kaliteli mi? Daha Bronz sertifikası bile yok. Malzeme kalitesi berbat bir PSU.
Benim attığım sistemi veya @Lactuca'nın sistemini öneririm. Eco 500W kaliteli mi? Daha Bronz sertifikası bile yok. Malzeme kalitesi berbat bir PSU.
T Toprak Aga Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul/Ümraniye 28 Ağustos 2017 #12 DeadlyShot dedi: O SSD yerine Adata SU800 almanı tavsiye ederim bir de 50-100 TL arttırıp Gigabyte'ın GA-AB350-Gaming 3 almanı tavsiye ederim sistemin geri kalanı hoş. Genişletmek için tıkla... Dostum haklısın ama arkadaşın bütçesini zorlamamak için söylediğin parçaları seçmedim aslında sistemdeki Anakart yeterli bence ama SSD konusunda haklısın. Metrica dedi: Benim attığım sistemi veya @Lactuca'nın sistemini öneririm. Eco 500W kaliteli mi? Daha Bronz sertifikası bile yok. Malzeme kalitesi berbat bir PSU. Genişletmek için tıkla... Düzeltme yaptım senin önerdiğin PSU'yu ekledim dikkat etmemişim gözümden kaymış bildiğin.
DeadlyShot dedi: O SSD yerine Adata SU800 almanı tavsiye ederim bir de 50-100 TL arttırıp Gigabyte'ın GA-AB350-Gaming 3 almanı tavsiye ederim sistemin geri kalanı hoş. Genişletmek için tıkla... Dostum haklısın ama arkadaşın bütçesini zorlamamak için söylediğin parçaları seçmedim aslında sistemdeki Anakart yeterli bence ama SSD konusunda haklısın. Metrica dedi: Benim attığım sistemi veya @Lactuca'nın sistemini öneririm. Eco 500W kaliteli mi? Daha Bronz sertifikası bile yok. Malzeme kalitesi berbat bir PSU. Genişletmek için tıkla... Düzeltme yaptım senin önerdiğin PSU'yu ekledim dikkat etmemişim gözümden kaymış bildiğin.
Metrica Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 751 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2017 #13 Yinede bu bütçeye B350 anakart alınmalı. Kasa Aero 300 olursa daha iyi olur. Alternatif olarak Deep Cool Dukase de alınabilir.
Yinede bu bütçeye B350 anakart alınmalı. Kasa Aero 300 olursa daha iyi olur. Alternatif olarak Deep Cool Dukase de alınabilir.
Berk.Aydemir Hectopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 256 28 Ağustos 2017 #14 Anakarttan ufak bir kısma yaparak SSD alabilirsiniz eğer istemezseniz HDD den vazgeçip SSD alabilirsiniz.
Anakarttan ufak bir kısma yaparak SSD alabilirsiniz eğer istemezseniz HDD den vazgeçip SSD alabilirsiniz.
L Limitless35 Hectopat Katılım 22 Eylül 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2017 #15 Bu Sistem Nasıl ?
P-Bat Hectopat Katılım 2 Ağustos 2017 Mesajlar 179 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2017 #16 Limitless35 dedi: Eki Görüntüle 256658 Bu Sistem Nasıl ? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı sıkıntılı. Kronik sorunları var diyor sosyaldekiler.
Limitless35 dedi: Eki Görüntüle 256658 Bu Sistem Nasıl ? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı sıkıntılı. Kronik sorunları var diyor sosyaldekiler.