2450 TL'ye klavye, fare ve mouse pad tavsiyesi

Mouse bütçeyi aşıyor ve pek gözüm kesmedi sebebi bu delikli mouse olayını tam anlamadım daha mı iyi onlar?

Pek değil. Ağırlığı azaltmak ve görüntü için yapılan bir iş.

Klavye ise yorumları iyi ama mekanik mi ve red Switch mi görmedim bilginiz varsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşın önerdiği klavye membran bir klavye red Switch falan değil.

Ve membran klavye nedir ilk kez duydum?

Uzun uzun yazamayacağım ufak bir aramayla kendin ulaşabilirsin bu bilgiye. Senin bütçende mekanik klavye tercih etmek daha mantıklı olacaktır. Ayrıca mekanik klavyelerin membran klavyelere göre sunduğu ömür daha uzun.

En alınmayacakları seçmişsin tebrik ederim.

Açıkçası ben de bunlara güvenmediğim için konu açtım zaten Mouseu anladımda klavye harbi o kadar kötü mü? Senin başka önerin var mı?

Mouse bütçeyi aşıyor ve pek gözüm kesmedi sebebi bu delikli mouse olayını tam anlamadım daha mı iyi onlar?

Hocam mouse için probleminiz olmasın neredeyse gördüğüm herkes kullanıyor, gayet kullanışlı özelliklerinden de anlarsınız.

Hocam attığınız klavyeyi şu an kullanmaktayım fakat kronik sorunlu diyorlar alalı 6-7 ay geçti bir sıkıntı olmadı.

Açıkçası ben de bunlara güvenmediğim için konu açtım zaten fareyi anladımda klavye harbi o kadar kötü mü? Senin başka önerin var mı?

Outemu Switch olması lazım o klavyenin ayrıca Gamepower iyi bir marka değil herhangi bir ürününü kimselere tavsiye etmem.

Sen Summoner'i al keyfine bak Cherry MX Switch kullanılmış.

Razer Battle bundle + Razer klavye ile set çekebilirsiniz.

Mouse da küçük orta el yazıyor o sıkıntı olur mu sence ? Bide o mouse markası iyi mi genel olarak tavsiye eder misiniz?

Outemu Switch olması lazım o klavyenin ayrıca Gamepower iyi bir marka değil herhangi bir ürününü kimselere tavsiye etmem.

Gamepower tavsiyesi iyi oldu uzak duracağım. Bide önerdiğiniz klavyenin linki var mı varsa atar mısınız?

Atmıştım zaten.

Pardon summoner diyince markayı bilmediğim için başka klavye sandım ilk attığınızmış şimdi gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…