S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Şu an Boyner'de indirim ile 2460TL alınır mı sizce?
Cyberpsychosis Kilopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 576 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 12 Ekim 2024 #2 Belirli bir süre kullanımdan sonra ayakkabı gıcırdamaya yürüdüğünüzde saçma bir ses çıkartmaya başlıyor bilginiz olsun.
Belirli bir süre kullanımdan sonra ayakkabı gıcırdamaya yürüdüğünüzde saçma bir ses çıkartmaya başlıyor bilginiz olsun.
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Ekim 2024 #3 Screnz dedi: Şu an Boyner'de indirim ile 2460TL alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Alınır siyah modelini mi alacaksınız?
Screnz dedi: Şu an Boyner'de indirim ile 2460TL alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Alınır siyah modelini mi alacaksınız?
S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #4 Celarus dedi: Alınır siyah modelini mi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Siyah beyaz olanı
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Ekim 2024 #5 Screnz dedi: Siyah beyaz olanı. Genişletmek için tıkla... Bence beyaz lacivert modeli çok daha iyi ama senin kararın.
Screnz dedi: Siyah beyaz olanı. Genişletmek için tıkla... Bence beyaz lacivert modeli çok daha iyi ama senin kararın.
S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #6 Celarus dedi: Bence beyaz lacivert modeli çok daha iyi ama senin kararın. Genişletmek için tıkla... Hocam beyaz lacivert modeli yok ki sadece beyaz - beyaz siyah ve siyah modeli var Boyner'de bahsettiğim ayakkabı Air monarch IV.
Celarus dedi: Bence beyaz lacivert modeli çok daha iyi ama senin kararın. Genişletmek için tıkla... Hocam beyaz lacivert modeli yok ki sadece beyaz - beyaz siyah ve siyah modeli var Boyner'de bahsettiğim ayakkabı Air monarch IV.
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Ekim 2024 #7 Screnz dedi: Hocam beyaz lacivert modeli yok ki sadece beyaz - beyaz siyah ve siyah modeli var Boyner'de bahsettiğim ayakkabı Air monarch IV. Genişletmek için tıkla... Var dostum her yerde bulamazsın zaten hızlı tükenen bir model.
Screnz dedi: Hocam beyaz lacivert modeli yok ki sadece beyaz - beyaz siyah ve siyah modeli var Boyner'de bahsettiğim ayakkabı Air monarch IV. Genişletmek için tıkla... Var dostum her yerde bulamazsın zaten hızlı tükenen bir model.
S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #8 Celarus dedi: Var dostum her yerde bulamazsın zaten hızlı tükenen bir model. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi Boyner'de yok eğer dediğiniz dışı beyaz içi lacivert olan modeliyse var.
Celarus dedi: Var dostum her yerde bulamazsın zaten hızlı tükenen bir model. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi Boyner'de yok eğer dediğiniz dışı beyaz içi lacivert olan modeliyse var.