HikmetGven4TR Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 901 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #1 Sağa ve sol tarafa oynatıyorum ama dönmüyor. Ben de mi sıkıntı var? Ölü piksel çıkmadı ama, siyah ekran da sol üst köşede ışık sızması var ufakdan. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2020
Sağa ve sol tarafa oynatıyorum ama dönmüyor. Ben de mi sıkıntı var? Ölü piksel çıkmadı ama, siyah ekran da sol üst köşede ışık sızması var ufakdan.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #2 Pivot özelliği var mıymış ? Kullanıcı olarak ben bile yeni öğrendim
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #3 Monitörü en yüksek konuma getirip çevirince dönmesi gerekiyor.
HikmetGven4TR Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 901 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #4 $ilent dedi: Monitörü en yüksek konuma getirip çevirince dönmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dönmüyor kırılacak galiba fazla zorlarsam.
$ilent dedi: Monitörü en yüksek konuma getirip çevirince dönmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dönmüyor kırılacak galiba fazla zorlarsam.
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #5 HikmetGven4TR dedi: Dönmüyor kırılacak galiba fazla zorlarsam. Genişletmek için tıkla... O şekilde dönmekte, biraz sert olabilir belki ama dönüyor, yapıp yapmamak size kalmış.
HikmetGven4TR dedi: Dönmüyor kırılacak galiba fazla zorlarsam. Genişletmek için tıkla... O şekilde dönmekte, biraz sert olabilir belki ama dönüyor, yapıp yapmamak size kalmış.
HikmetGven4TR Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 901 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #6 $ilent dedi: O şekilde dönmekte, biraz sert olabilir belki ama dönüyor, yapıp yapmamak size kalmış. Genişletmek için tıkla... Bayağı zor dönüyor ama döndü.
$ilent dedi: O şekilde dönmekte, biraz sert olabilir belki ama dönüyor, yapıp yapmamak size kalmış. Genişletmek için tıkla... Bayağı zor dönüyor ama döndü.