24G42e alınır mı?

Bütçe
8000

pmanx

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
24G42E
8bin bütçem var ama fps/rekabetçi oynuyorum sadece. Bu yeterliyse bunu alayım dedim başlıkları okudum da kafam karıştı. İyi sosyaller...

240HZ daha iyi olur aslında ama VA nasıl olur hocam

Gayet iyi bir paneli var 25G3ZM'nin. Renk gamutu keza yüksek 24G43E kadar olmasada. %137 sRGB gibi oldukca iyi bir deger veriyor. Kontrastida 3300:1 civari cok daha doygun renkler elde edersiniz. Parlaklik olarak aynilar ikiside 300 cd. Hareket performansi gayet iyi. Overdrive ayarini mediumda veya ufak bir overshoot sorun olmayacaksa strong modunda kullanabilirsiniz. Biraz black smearing var sadece oda gundelikte farkedilmeyecek kadar az. Renk gamutu ve ufo testi:

Screenshot_20250801_135322_YouTube (1).jpg
25G3ZM-pursuit-photos (2).jpeg

Profesyonel incelemeci tarafındanda onaylı bir model.

Buda bir başka inceleme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Gayet iyi bir paneli var 25G3ZM'nin. Renk gamutu keza yüksek 24G43E kadar olmasada. %137 sRGB gibi oldukca iyi bir deger veriyor. Kontrastida 3300:1 civari cok daha doygun renkler elde edersiniz. Parlaklik olarak aynilar ikiside 300 cd. Hareket performansi gayet iyi. Overdriver ayarini mediumda veya ufak bir overshoot sorun olmayacaksa strong modunda kullanabilirsiniz. Biraz black smearing var sadece oda gundelikte farkedilmeyecek kadar az. Renk gamutu ve ufo testi:

Eki Görüntüle 2557309Eki Görüntüle 2557310

Profesyonel incelemeci tarafındanda onaylı bir model.

Buda bir başka inceleme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

On numara cevap olmuş teşekkürler hocam

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı