24H2 güncellemesi yapılamıyor

Microsoft'ın her yıl aynı süre içinde "Stabil" adı altında bir sürüm çıkarmak zorunda olması bunu başardıktan ve test ettikten sonra yayınladığı anlamına gelmez. Zaten ben, "Microsoft'ın <Stabil> olarak adlandırdığı, stabil olmayan sürümü" olarak belirtiyorum ama bunu daha kısa şekilde anlatabilecek bir kelime varsa hata bendedir. Yoksa beta sürümünden ayırt edebiliyoruz.

24H2 sürümüne göz atacak olursak ister kabul edin, ister kabul etmeyin Windows'un bunu başardığını görebiliyoruz.
Yazılımda vaktimin çoğunu Windows işletim sistemine harcadım ama bu yüzden çıkıp "Windows'un her sürümü kutsaldır" gibi bir şey söylemem. İnsanlar bilgisayarda önemli veriler saklıyor bunu tehlikeye atıp böyle bir şey söylemek gereksiz. Şuanda 23H2 zaten güncelleme alıyor.

Microsoft'ın her yıl aynı süre içinde "Stabil" adı altında bir sürüm çıkarmak zorunda olması bunu başardıktan ve test ettikten sonra yayınladığı anlamına gelmez.
Microsoft bir sürümün stabil olduğunu düşünüyorsa o sürüme stabil diyerek yayınlama hakkına sahiptir. Ayrıca Microsoft'un bir sürüme stabil demesine bakmam. Kendi gözlemime göre stabil olduğunu düşünürsem bunu belirtme hakkına sahibim.

İnsanlar bilgisayarda önemli veriler saklıyor bunu tehlikeye atıp böyle bir şey söylemek gereksiz.
24H2 sürümünde bilgisayardaki verilerin gitmesi konusunda öyle büyültülecek kadar bir sorunu yok. Öyle olsaydı şu anda 24H2'den 23H2 sürümüne dönmüş olurduk.

Belirtme hakkına sahipsin ama hiç bir veri olmadan "Genel olarak öyledir" diyemezsin.

24H2 sürümünde bilgisayardaki verilerin gitmesi konusunda öyle büyültülecek kadar bir sorunu yok. Öyle olsaydı şu anda 24H2'den 23H2 sürümüne dönmüş olurduk.
Format atmak zorunda kalmak kolay bir şey değil. Yada bilgisayarı hiç açamamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…