24H2 güncellemesinde sisteme ayrılan bölümü güncelleştiremedik hatası

Teampoofthepo

Decapat
Daha fazla  
Laptop. Güncelleme için TPM2.0 dahil tüm sistem gereksinimlerini karşılıyor ancak "sisteme ayrılan bölümü güncelleştiremedik" hatası alıyorum. Ne anlama geliyor daha önce yaşayan çözümünü bilen varsa şimdiden yardımları için çok teşekkür ederim.
Sistem: 16DDR5 RAM, 512 SSD, Ryzen 5 6600H, 3050 Ti laptop GPU.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-08 161952.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-08 161952.png
    30,8 KB · Görüntüleme: 124
Laptop. Güncelleme için TPM2.0 dahil tüm sistem gereksinimlerini karşılıyor ancak "sisteme ayrılan bölümü güncelleştiremedik" hatası alıyorum. Ne anlama geliyor daha önce yaşayan çözümünü bilen varsa şimdiden yardımları için çok teşekkür ederim.
Windows 11 24H2'ye geçmek istiyorsanız buyurun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

rufus ile iso yazarken bitlocker kapatın otomatik olarak bu sürümde diskler şifreli geliyor.

Windows 11 24H2'ye geçmek istiyorsanız buyurun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

rufus ile iso yazarken bitlocker kapatın otomatik olarak bu sürümde diskler şifreli geliyor.

sıfır pc ye baştan iso ile kurulum değil niyetim teşekkür ederim. Var olan sorunu çözüp windowsun kendi update kısmından halletme niyetindeyim önceki sürümlerde yaptığım gibi. pc yi sıfırlama şansım yok çok fazla aktif kullandığım program kurulu.

Sıfır PC'ye baştan ISO ile kurulum değil niyetim teşekkür ederim. Var olan sorunu çözüp Windows'un kendi Update kısmından halletme niyetindeyim önceki sürümlerde yaptığım gibi. PC'yi sıfırlama şansım yok çok fazla aktif kullandığım program kurulu.

Sistemin kurulu bölümde ne kadar boş alan var?

Herhangi bir çözüm bulabildinizmi bende aynı sorunu yaşıyorum.

Sağ olun hocam yakında bir çözüm bulunur herhalde. O zaman güncelleyeceğiz mecburen.
Ne demek, eğer bir çözüm bulursanız haberdar edin lütfen.

Herhangi bir çözüm bulabildinizmi bende aynı sorunu yaşıyo

Herhangi bir çözüm bulabildinizmi bende aynı sorunu yaşıyorum.
Bir çözüm bulabildiniz mi hocam paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı