B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 21 Temmuz 2025 #1 Güncellemeyi uzun zamandır yapmıyorum format atmadan yaparsam sorun olur mu? Atamam format.
Çözüm Mustafa.Kaan 21 Temmuz 2025 Sorun olmaz, Windows Update üstünden güncelleme yapmak da dosyalarınızı etkilemez.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.197 Makaleler 2 Çözümler 1.477 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #2 Sorun olmaz, Windows Update üstünden güncelleme yapmak da dosyalarınızı etkilemez. Artı 0 Eksi Çözüm
Emika58 Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #3 Muhtemelen başka şekilde olmaz. Güncelleyerek yapmak en iyi yöntem fakat eğer güncelleme yapılmıyorsa format atarak yapabilirsin ancak. Artı 0 Eksi
Muhtemelen başka şekilde olmaz. Güncelleyerek yapmak en iyi yöntem fakat eğer güncelleme yapılmıyorsa format atarak yapabilirsin ancak.
KS KS B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 21 Temmuz 2025 #4 Mustafa.Kaan dedi: Sorun olmaz, Windows Update üstünden güncelleme yapmak da dosyalarınızı etkilemez. Genişletmek için tıkla... Müsait olduğum bir zaman güncelleyeceğim direkt teşekkürler. Emika58 dedi: Muhtemelen başka şekilde olmaz. Güncelleyerek yapmak en iyi yöntem fakat eğer güncelleme yapılmıyorsa format atarak yapabilirsin ancak. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapılıyor fakat durdurdum şimdilik sonra yapacağım. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Sorun olmaz, Windows Update üstünden güncelleme yapmak da dosyalarınızı etkilemez. Genişletmek için tıkla... Müsait olduğum bir zaman güncelleyeceğim direkt teşekkürler. Emika58 dedi: Muhtemelen başka şekilde olmaz. Güncelleyerek yapmak en iyi yöntem fakat eğer güncelleme yapılmıyorsa format atarak yapabilirsin ancak. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapılıyor fakat durdurdum şimdilik sonra yapacağım.