Fortuna Centipat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar 24Mbps Turkcell internet kullanıyorum ama 720p video açılmıyor neredeyse. İlk aldığımızda internet çok iyiydi 4K film izliyordum ama şimdi 360P'de video izleyemiyorum takılmadan.
Arkadaşlar 24Mbps Turkcell internet kullanıyorum ama 720p video açılmıyor neredeyse. İlk aldığımızda internet çok iyiydi 4K film izliyordum ama şimdi 360P'de video izleyemiyorum takılmadan.
ahmetfdemirel Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 483 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Temmuz 2021 #2 Modemi Wi-Fi ile mi kullanıyorsun?
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #3 Fatura gecikince böyle oluyor bizim.
Fortuna Centipat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #4 ahmetfdemirel dedi: Modemi Wi-Fi ile mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... nasıl yani
ahmetfdemirel Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 483 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Temmuz 2021 #5 Fortuna dedi: nasıl yani Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlantı mı yapıyorsun yoksa Wi-Fi mı kullanıyorsun?
Fortuna dedi: nasıl yani Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlantı mı yapıyorsun yoksa Wi-Fi mı kullanıyorsun?
Fortuna Centipat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #6 ahmetfdemirel dedi: Kablolu bağlantı mı yapıyorsun yoksa Wi-Fi mı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... kablosuz
ahmetfdemirel dedi: Kablolu bağlantı mı yapıyorsun yoksa Wi-Fi mı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... kablosuz
ahmetfdemirel Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 483 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Temmuz 2021 #7 Fortuna dedi: kablosuz Genişletmek için tıkla... Modeme uzaklığın yaklaşık ne kadar? Sinyal gücü ne kadar görünüyor? İyi mi çekiyor yoksa çekmiyor mu?
Fortuna dedi: kablosuz Genişletmek için tıkla... Modeme uzaklığın yaklaşık ne kadar? Sinyal gücü ne kadar görünüyor? İyi mi çekiyor yoksa çekmiyor mu?
Fortuna Centipat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #8 Fortuna dedi: kablosuz Genişletmek için tıkla... pardon kabloluymuş ahmetfdemirel dedi: Modeme uzaklığın yaklaşık ne kadar? Sinyal gücü ne kadar görünüyor? İyi mi çekiyor yoksa çekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... uzaklık birkaç adım ve telefonda iyi çekiyor ama televizyonda leş gibi Fortuna dedi: pardon kabloluymuş uzaklık birkaç adım ve telefonda iyi çekiyor ama televizyonda leş gibi Genişletmek için tıkla... full görünüyo sinyal gücü
Fortuna dedi: kablosuz Genişletmek için tıkla... pardon kabloluymuş ahmetfdemirel dedi: Modeme uzaklığın yaklaşık ne kadar? Sinyal gücü ne kadar görünüyor? İyi mi çekiyor yoksa çekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... uzaklık birkaç adım ve telefonda iyi çekiyor ama televizyonda leş gibi Fortuna dedi: pardon kabloluymuş uzaklık birkaç adım ve telefonda iyi çekiyor ama televizyonda leş gibi Genişletmek için tıkla... full görünüyo sinyal gücü
Mactavishgg Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #9 Müşteri hizmetlerini ara çözerler