24V 3A LED adaptör önerisi

berceste1538

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 1m 24V 3A makyaj aynası ledi var. Bunun için bir adaptör önerir misiniz? Adaptörlerin hangisi iyi emin olamadım. (Led trafosuda olabilir.)

Elimde 1m 24V 3A makyaj aynası ledi var. Bunun için bir adaptör önerir misiniz? Adaptörlerin hangisi iyi emin olamadım. (Led trafosuda olabilir.)
Şimdi sizin LED 3A olduğu için tam 3 amper adaptörle beslerseniz ikisi de zarar görür. Bunun en az 1,5 veya 2 katı bir besleyici gerekir. İnternetten en az 5 amper olacak şekilde 24V LED trafolarına göz atın. Amper fazla olabilir o problem değil ama 5 aşağısı olamaz.

@Affansen abi sağol. Foruma geldiğimden beri her konuda yardımcı oldun.
Abi bu ledi Arduino ile kumandalı yapmak istiyorum. Trafo ve röle alsam yeterli mi başka birşey yapmalı/ almalı mıyım?

Son düzenleme:
@Affansen abi sağol. Foruma geldiğimden beri her konuda yardımcı oldun.
Abi bu ledi Arduino ile kumandalı yapmak istiyorum. Trafo ve röle alsam yeterli mi başka birşey yapmalı/ almalı mıyım?
Oncelikle teşekkür ederim, kumanda derken eğer kızıl ötesi (TV kumandası gibi) kumandalardan mi bahsediyorsunuz yoksa telefon bağlantısı mi? Her ikisi de olabilir. Parçalar olarak eğer BT olacaksa BT modülü, kızıl ötesi ise IR modülü, röle, birkaç kablo falan filan ve Arduino. Yani size gereken şey alıcı modül ve röle. Arduino vardı sanırım set almıştınız.

Anladım. İr modül de var. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…