25.000 - 30.000TL arası her şey dahil sistem toplama

• Konuyu başlatan P4L
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.088
Bütçe
25.000 - 30.000
Hocam kökü ben de değil maalesef. Parayı çoğunlukla babam ödeyecek o açıdan internete güvenmiyor. Daha önceden yaşadığı şeyler varmış sanırsam bu yüzden güvenmiyor.
Anladım hocam,daha ucuza geleceğini ve güvenilir olduğu hakkında konuşabilirsiniz.Eğer vatandan alacaksanız pahalı olur ama yardımcı olurum yinede.

Monitör dahil mi?

Hocam 6800XT olarak bunu 6800XT sistem 3070TI olarak da 3070TI sistem bunu almanızı tavsiye ederim.Vatandan alacaksanız en az 5000TL boşa gidecek ve daha kötü bir sistem alacaksınız.3070TI olanı alacak iseniz SSD'yi XPG yapıp ve kasayı Lian Li Lancool 205 yapıp alın,ekstra 1 veya 2TB HDD alabilirsiniz.Size önerim budur eğer vatandan alırsanız paranızı çöpe atmış olursunuz.
Hocam 6800 XT sistemin anakartını B550 Gaming Edge yapınca fiyatı 1000 lira azalıyor benim bilmediğim bir şey mi var :D

Anladım hocam,daha ucuza geleceğini ve güvenilir olduğu hakkında konuşabilirsiniz.Eğer vatandan alacaksanız pahalı olur ama yardımcı olurum yinede.

Monitör dahil mi?
Teşekkürler hocam. Evet herşey dahil. RTX2060 - RTX2070 - RTX3060. Bu üçü için sistem bakabilir misiniz? Mağazada biri olmadı diyelim diğerlerini değerlendirebilmek açısından 3'ünü de göz önünde bulundurmak isterim.

Bu monitörü mağazada gördüm güzel gözüküyordu;
Güzelmiş hocam. Yarın atacağınız sistemlere bakıp sonuç fiyat neyse ona göre belirleyeceğim dediğim gibi. Hangi sistem uygun geliyor diye. Veya diyelim 2070 biraz geçiyor fiyatı. Monitörü vs. Daha uygun olanından bakabilirim. Kararlaştırırız. Almam uzun sürerse tekrar alacağım güne yakın konuşuruz haberdar ederim hocam durumlara göre

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı