K kerem922 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 505 Çözümler 7 9 Nisan 2022 #11 playersk8 dedi: sahibinden linki atılabiliyor mu bilmiyorum, atılıyorsa buraya bulduklarımı atayım arkadaşlar faydalansın Genişletmek için tıkla... Sanırsam değil, okumakta fayda var Kurallar
playersk8 dedi: sahibinden linki atılabiliyor mu bilmiyorum, atılıyorsa buraya bulduklarımı atayım arkadaşlar faydalansın Genişletmek için tıkla... Sanırsam değil, okumakta fayda var Kurallar
P playersk8 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 69 9 Nisan 2022 #12 kerem922 dedi: Sanırsam değil, okumakta fayda var Kurallar Genişletmek için tıkla... ney değil anlamadım ki kral sahibindene 3070ti yazınca çıkıyor zaten en ucuzu 25k hemen altında 2 tane daha sıfır var. İsteyen varsa değerlendirsin. Fotoğraflarını falan istesin eğer sıfırsa gerçekten alınabilir. @Genzero Son düzenleme: 9 Nisan 2022
kerem922 dedi: Sanırsam değil, okumakta fayda var Kurallar Genişletmek için tıkla... ney değil anlamadım ki kral sahibindene 3070ti yazınca çıkıyor zaten en ucuzu 25k hemen altında 2 tane daha sıfır var. İsteyen varsa değerlendirsin. Fotoğraflarını falan istesin eğer sıfırsa gerçekten alınabilir. @Genzero