25.000 TL 10400F sistem toplama

Bütçe
20.000 25000

tiamooo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistem işinden çok anlamam ama RGB'ye ayrı bir zaafım var bu sistemi almayı düşünüyorum. Değiştirmem gereken uyumsuz parca ya da bu fiyatlara alabileceğim daha iyi parcalar var mı? Kasanın kendı güç kaynagı nasıl degıstırmelı mıyım? Şimdiden çok teşekkürler.

800 TL verip işlemcini 12. nesil yapabilirsin.

Ne kadar berbat parça varsa birleştirmişsin. Sistem Gamepower çöpünden oluşuyor resmen. Kasa hava almıyor, cehennem gibi. Ekran kartı pahalı.

Bu sisteme bak istersen. (Sistem benim değil.)

• Kasa çok gereksiz olmuş. Daha uygun fiyata yine güzel gözüken kasalar bulunabilir. Ek olarak o markanın PSU'suna böyle bir sistem emanet etmezdim.
  • Aynı şekilde Gamepower sıvı soğutma da alınmaz.
  • İşlemci geri kalmış. 1080p'de o kartla darboğaz olur. 12. nesil i3-i5 öneririm.
  • Kioxia iyi bir SSD markası değil.
  • 8 GB RAM günümüz için yetersiz.
  • Mousepad RGB olsun istemişsiniz ama memnun etmeyebilir. Ben olsam SteelSeries QCK gibi kaliteli bir mousepad alıp klavye ve fareyi RGB tercih ederdim.

Kendi önerimi yapacak olursam:

Bütçe artarsa:

Bütçe 2K civarı artarsa;
X2;
6900 XT, 3090'a yakın oyun performansı sergiler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

o kadarmı kötü ya iyiki varsınız az kalsın alıyodum .şu an sistem toplamak mantıklımı beklemelımıyım görsele çok önem veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…