25.000 TL Bisiklet önerisi

Carro bandit Pro'dan uzak dur hatta direk carrodan uzak dur direk çatlayıp kopuyor bunun ile alakalı elimde 10 tane video var. St 540 V2 veya normal alınabilir sağlam kadrodur çoğu arkadaşım kullanıyor cidden sağlam.

Void gibi kadrolardanda uzak dur kronik olarak çatlıyor ayrıca 530s ve 520s de kronik çatlıyor. Eğer beklerseniz yıl başı indirimlerinde wiggle, bike 24 gibi sitelerde kadro indirimleri olacak oradan alabilirsiniz. Size şöylke söyleyeyim 1-2 ay önce 4200 TL'ye vergi dahil ns bike Clash aldım ve fiyatına göre çok fazla sağlamdı.

Gayet güzel, alınabilir. Tabii önce kadroyu kontrol edin yine, çatlak patlak olmasın.

Haha atamanızın sebebi nedir? Gerçekleri söyledim orada.

Son düzenleme:
Carro bandit Pro'dan uzak dur hatta direk carrodan uzak dur direk çatlayıp kopuyor bunun ile alakalı elimde 10 tane video var. St 540 V2 veya normal alınabilir sağlam kadrodur çoğu arkadaşım kullanıyor cidden sağlam.

Void gibi kadrolardanda uzak dur kronik olarak çatlıyor ayrıca 530s ve 520s de kronik çatlıyor. Eğer beklerseniz yıl başı indirimlerinde wiggle, bike 24 gibi sitelerde kadro indirimleri olacak oradan alabilirsiniz. Size şöylke söyleyeyim 1-2 ay önce 4200 TL'ye vergi dahil ns bike Clash aldım ve fiyatına göre çok fazla sağlamdı.

Haha atamanızın sebebi nedir? Gerçekleri söyledim orada.
540, XC kadrosu ve bu işlere gelmiyor. Bisiklet sürücüden ayrılmaması için tasarlanmış. Bunny atarken iki büklüm olunuyor.
520s/530s için ise o kadrolar 2 metreden drop atıp süspansiyonu dibe indirenlerden kırılıyor. Biraz sert bir arka süspansiyon ile kırılma durumu yok.
Void kadroda kronik sıkıntı yok, eski kadrolar olması gerektiği gibi çatlıyor. O kadar agresif kadro miladını doldurunca çatlar.
NS Clash, Octane Void kadar agresif açılı değil.
Ayrıca Clash şu an 320 euro, getirme ücretlerini indirimin yerine saysak bile bu para fazla; bu adam daha jant alacak, göbek alacak, amortisör alacak. Kuru kadroya 320 euro verip geri kalanı nasıl toplayacak acaba?
Tamam, siz NS Clash almış olabilirsiniz ama Octane One'ın üstünlüğünü inkar etmeniz saçma.

540, XC kadrosu ve bu işlere gelmiyor. Bisiklet sürücüden ayrılmaması için tasarlanmış. Bunny atarken iki büklüm olunuyor.

540 XC kadrosu olduğunu biliyorum XL-l gibi bedenlerde sağlam değil ancak M veya S bedende bu fiyata daha sağlam kadro yok. Buny atmayı da muhtemelen siz bilmiyorsunuz.

520s/530s için ise o kadrolar 2 metreden drop atıp süspansiyonu dibe indirenlerden kırılıyor. Biraz sert bir arka süspansiyon ile kırılma durumu yok.

530s ve 520s ayrıca AM50s arka bacak kronik sıkıntılısen istersen sadece kaldırımdan atla hiç belli olmuyor çatlar ya da ayrılır bütün örnekleri mevcut.

Void kadroda kronik sıkıntı yok, eski kadrolar olması gerektiği gibi çatlıyor. O kadar agresif kadro miladını doldurunca çatlar.

Void bir dirtjump kadrosu bile değil Void slope yarışmalarında kullanılmak için tasarlanmış bir kadro yani gidip skatede 2-3 360 atmak için tasarlanmamış o yüzden boğazdan ve sele kelepçesinin altından kronik çatlıyor.

NS Clash, Octane Void kadar agresif açılı değil.

Ns bike Clash bir Dirt jump kadrosu değil zaten ns bike Clash bir DJ açılı bir hardtail sitesinde bu şekilde ayrıca açıları DJ gibi kullanmak için çok uygun Ankara'da İzmir'de İstanbul'da nerede kaç tane olduğunu biliyorum.

Ayrıca Clash şu an 320 euro, getirme ücretlerini indirimin yerine saysak bile bu para fazla; bu adam daha jant alacak, göbek alacak, amortisör alacak. Kuru kadroya 320 euro verip geri kalanı nasıl toplayacak acaba?
Tamam, siz NS Clash almış olabilirsiniz ama Octane One'ın üstünlüğünü inkar etmeniz saçma.

Dostum illa ns bike alacak diye bir şey yok bu paraya ns bike eccentiric de vardı indirimde 5000TL'di vergi ile onu da alabilir ben şimdi demiyorum ki gidip hemen kadro al diye orada yazmışım yıl başında al diye zaten yurt dışından 150 euro sınırı var eğer 150 euro aşarsanız %80 gibi bir vergi kesiyor bu da çok yüksek bir miktar yani belli ki bisikletlerin ticari kısımlarından anlamıyorsunuz ben her bisiklet grubunda tanınırım ebike umut derler bana 10'dan fazla ebike sattım ve şu anda elimde satılık 135.000TL'lik bir enduro ebike var yani bilgim çok fazla ve piyasayı adım soy adım gibi biliyorum hangi kadronun hangi kroniği olduğunu biliyorum o yüzden burada gelip st 540 XC demenin manası yok bunu ben de biliyorum ancak o fiyat bandına daha sağlam kadro var mı şu anda yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı