25.000 TL civarı monitör dahil sistem önerisi

Merhaba,

Başlıkta yazdığım bütçe biraz daha zorlanabilir. Monitör dahil sistem araştırması yapıyorum.

İhtiyacımı karşılayabileceğini düşündüğüm 3 sistem bulabildim.

1. Tron PCH Oyun Bilgisayarı- GeForce RTX 3070TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri

2. SDN-PREMIUM / RYZEN 5 5600 / RADEON RX 6800 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI

3. Knight 5T12-RX6000 - Game Garaj

Bu sistemler haricinde öneriniz varsa yorumlarda değerli önerilerinizi bekliyorum. Bunun haricinde bu sistemler içerisinde yapılmasını uygun gördüğünüz değişiklikler varsa ışık tutarsanız çok sevinirim.

Son olarak monitörü bu sitelerden sisteme ek almamı mı (böyle yapınca muhtemelen daha uyguna gelecek) tavsiye edersiniz yoksa harici olarak mı?

Şimdiden teşekkürler.

İlk sistemi alman daha iyi olur NVIDIA çunku oyun için ise eğer.

1. Sistem stokta değil.

2. Sistem yerine AMD R5 5600-ASUS DUAL RX 6750XT OC-PRIME ANAKART-XPG 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda buna bakabilirsin.

3. Sistem iyi gibi.

İkinci sistem psu değiştirip alınabilir.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bu sistemler ile 2K çözünürlük destekleyen bir monitör daha iyi değil midir? Bütçe biraz daha yükseltilebilir.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bu sistemler ile 2K çözünürlük destekleyen bir monitör daha iyi değil midir? Bütçe biraz daha yükseltilebilir.
Asus olanda tercih edilebilir.

3070 Ti sistem daha iyi. Oyunlarda 6800 sistemi gerisinde bırakıyor.

incelediğiniz ürün şu an stokta değil​

Fakat 3070 Ti sistem stokda değil

PSU'yu FSP yapın. 120 TL fark ile B450M yapın.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. SSD'yi de Apacer 512 GB yerine Team 1TB MP33 Pro olarak değiştirmeyi düşündüm. Sizce uygun mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…