Hocam sağol ama o sistem 2K da darboğaz yapıyormuş. 13400F lı sistemi alsam daha iyi olmaz mı o da yapar mı darboğaz acaba? Ama aklıma gelmemişti bunlar 4K ya yakın kart değil mi sistemin 2K monitör için daroğaz yapmaması veya minimum yapması lazım her şeyden önce ben 2K ekran kartlı bişey alsam daha iyi olur gibi geldi şimdi. Düşük fiyata 3070 li veya daha iyi ekran kartlı sistem öneren olursa da sevinirim. 25.000 den sonrası bütçemi aşıyor aslında.
Hocam merhaba ben İtopya'dan toplama yoluyla almaya karar verdim, iki sorum olucak attığın monitörün bir de sadece sonu AQ27 ile biteni var, Z'siz. O toplama ekranında en popüler 4. cü, Z li si ise son sayfalarda. Araştırdım ikisininde özellikleri aynı ne farkı var biliyor musun ben Z sizini düşündüm en çok satılan olunca aşağıdaki ve de ondan daha ucuz ve daha popüler 6732 liraya AOC var, onu alsam daha iyi olur mu? Onu da 2. sıraya linkini ekliyorum. Teşekkürler.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile C27G2ZU ITOPYA'da
AOC IPS panel değil mi acaba diğeri daha mı iyi görüntü verir?
Hocam ikincisi 2K monitör değilmiş pardon, ilk soruma cevap verirsen sevinirim..